Smart waste management: innovaties maken het u makkelijker

Wilt u ook een toekomstbestendig bedrijf? Dat kan door slim om te gaan met afval en grondstoffen. Of het nou om software, hardware of advies gaat: Milgro loopt voorop met innovatieve producten en diensten op het gebied van smart waste management. Wij werken samen met u naar een circulaire wereld. Laten we waste omzetten in waarde.

Afspraak maken  Volg ons

Data is alles

Data is alles. En dan overdrijven we niet. Hoe meer u meet, hoe meer u weet over uw afval- en grondstoffenmanagement. Wij zetten slimme data en de kennis van onze experts in om de juiste optimalisaties bij u door te voeren.

Boek demo

Kosten besparen door container tracking

Met technische innovaties zorgen wij voor een afvalvrije wereld. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door onze container tracker in te zetten. We meten uw complete afvallogistiek door, zodat u weet wat de perfecte plek is voor uw containers (minder bewegingen is tijdswinst) en hoe u de containers optimaal kunt vullen. Efficiënt smart waste management, noemen we dat. Dat levert u minder kosten op door tijdsbesparing en efficiënte looproutes. Ook uw directe en indirecte afvalkosten nemen af, want zo kunt u het afval nog beter scheiden. 

Vraag aan

Milgro, afvalmanagement. Het managen van natuurlijk kapitaal biedt bedrijven volop kansen voor winstgevende duurzaamheid.

“Milgro verbaasde ons al snel met een compleet overzicht van ál onze afvalstromen. De op maat gemaakte dwarsdoorsneden bieden ons diepgaand inzicht in de opbouw van de kosten en baten van onze reststromen. Milgro fungeert voor ons als kennisbank die zich verdiept in onze interne (afval)processen. Ze hebben bewezen duurzaam en creatief om te kunnen gaan met onze bijzondere reststromen door deze rechtstreeks in andere sectoren weer her te gebruiken.”

René Krootjes, Facility Coördinator bij Huisman Equipment

huisman

Partnerships Volg ons

Blogs en artikelen

Meer weten?

Met Milgro’s innovatieve aanpak kunt u niet alleen kosten besparen. Onze innovaties in technologie en data zorgen voor efficiency én verduurzaming. Samen werken we toe naar een circulaire economie, waarin afval niet bestaat.

Nieuwsbrief  Volg ons