🗑️

Zero Waste Week | 27 tot 31 mei 2024

Programma

Winstgevende duurzaamheid met slim afval- en grondstoffenmanagement

Winst maken én duurzaam werken? Het kan. Voor Milgro is winstgevende duurzaamheid al dertig jaar een belangrijk begrip. Inmiddels kan geen enkel bedrijf meer om een duurzame bedrijfsvoering heen. En dat levert meer op dan u denkt. Ontdek nu hoe u impact kunt creëren.

Afspraak maken  Volg ons

Wat is Total Cost of Waste?

Total Cost of Waste is een manier om niet alleen directe, maar ook indirecte kosten van het afvalproces te berekenen. Slim met afval omgaan is een van de manieren om winstgevend duurzaam te zijn. Dat begint al bij de inkoop. Milgro kijkt naar de Total Cost of Ownership (TCO) en vertaalt dit naar de Total Cost of Waste (TCW). Efficiënt omgaan met grondstoffen zorgt dan niet alleen voor meer duurzaamheid maar ook voor lagere kosten.

Lees ons blog 

RuwBouw Groep | Ad Wirken, Procurement ManagerGroep | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

“De samenwerking met Milgro zorgt ervoor dat we helder inzicht hebben in onze afvalstromen en kosten. Voor iedere afzonderlijke locatie beschikken we over rapportages op maat die input geven voor realistische en haalbare verbeteringen. Daarin is ook sprake van een goede balans tussen de focus op ontwikkeling van duurzaamheid / circulariteitsaspecten en economische haalbaarheid.”

Ad Wirken, Procurement Manager bij De RuwBouw Groep

Besparing voor u én de aarde

Milgro draagt zorg voor het efficiënt inzamelen en afvoeren van afval. Met een slimme logistieke structuur en onze digitale tools, bespaart u flink op tijd en arbeid. Met de digitale tools krijgt u niet alleen grip op uw afvalmanagement en kunt u stappen zetten richting een efficiënter gebruik van grondstoffen, maar bespaart u ook een hoop tijd op de werkvloer. Wij realiseren meetbare besparingen voor onze opdrachtgevers. Winst voor de natuur en winst voor u. 

Lees verder

Lees meer over duurzaamheid

Samen creëren we impact

Milgro is trots op ruim dertig jaar ervaring in winstgevende duurzaamheid. People, planet, profit is voor ons dagelijke kost. Met onze online tools helpen we onze opdrachtgevers om meer inzicht te krijgen in hun afvalmanagement en om flink te besparen op kosten en arbeidstijd. Onze online portal en optimalisaties door onze Waste Engineers stimuleren duurzaam gebruik van grondstoffen en laten heel helder zien waar uw bedrijf winst kan behalen. Samen kunnen we impact maken. En winst natuurlijk. Ons motto is niet voor niets ‘earth and earn together’.

Nieuwsbrief   Volg ons