Onze andere kijk op afval

Milgro streeft in haar samenwerkingen naar winstgevende duurzaamheid, met andere woorden:

Earth and earn together

Toen Milgro in 2013 het huidige pand aan de Pittsburghstraat betrok, stond earth centraal in het concept voor de kantoorinrichting. Ook voor het tweede kantoor in de Tollensfabriek werd gekozen voor end-of-use materialen. Door materialen een andere functie te geven (rethink) verlengen we het gebruik van deze grondstoffen.

Zo is onze kantoorinrichting opgebouwd uit restmateriaal. Regelmatig worden er nieuwsgierige blikken van voorbijgangers door onze ramen geworpen. Want werken in een kas, vergaderen aan een windmolenblad of je eigen stroom opwekken via een hometrainer; het is niet alledaags. 
En dat maakt onze kantooromgeving niet alleen prettig om in te werken maar vooral ook inspirerend. 

 

Het bijzondere kantoor van Milgro

museumwinkel
vergadertafel
salontafel
het zonnepaviljoen
kantinetafels
de autobandstoel
trappenhuis 1
trappenhuis 2
vliegtuigtrolley
vergadertafel
het zonnepaviljoen
de autobandstoel
trappenhuis 2
Tour Milgro Lage Resolutie

Als dit filmpje van enkele jaren geleden iets aantoont, is dat ons kantoor ook evolueert. Want inmiddels zijn onder andere de vergaderkassen en onze museumwinkel toegevoegd aan de inrichting. Wilt u de meest actuele versie bewonderen? Wij geven u graag een tour door ons unieke kantoor. Tijdens de tour zult u zien hoe onze werkomgeving aansluit bij onze heldere visie: 'afval is een grondstof die de weg kwijt is.'

volg ons