Rapportage en dashboarding

Het Milgro Dashboard geeft inzicht in doelen en prestatie-indicatoren van uw bedrijf op het gebied van afval, verspilling en grondstoffen. Zo kunt u voldoen aan overheidseisen op het gebied van afval, efficiënter werken, tijd winnen en uw bedrijf duurzamer maken. 

Boek demo Download productsheet

Uw KPI’s en prestaties in één overzicht

Milgro begrijpt dat het soms lastig is om overzicht te houden over alle regels en data. Daarom bieden wij een digitale oplossing om in één oogopslag te zien hoe uw bedrijf presteert. Vanuit de overzichtspagina in het online portal, klikt u door naar verdiepende compliance-, facility-, inkoop-, finance- of operation-rapportages en dashboards.

Benieuwd hoe het werkt? 

Boek demo

Wat zijn de voordelen van het gebruik van het dashboard? 

  • In één oogopslag inzicht in economische en ecologische prestaties
  • Klik moeiteloos door voor verdieping naar onderliggende data
  • Exporteer en deel rapportages en doelen 
  • Bekijk de prestaties van uw vestiging zijn en vergelijk verschillende vestigingen met elkaar
  • Wees continue goed voorbereid op audits en voldoe aan wetgeving, zoals de Europese duurzaamheidsrichtlijn CSRD 
  • Maak uw afvaladministratie sluitend met gevalideerde data
  • Maak resultaten op operationeel niveau inzichtelijk 

 

Voldoe op elk moment aan wetgeving

Elk bedrijf moet aan verschillende overheidsvoorschriften voldoen, of het nu gaat om het geluidsniveau van machines of het verwerken van afval. Verschillende stakeholders willen graag weten of de gestelde doelen worden gehaald. Zo moeten bedrijven binnenkort voldoen aan nieuwe Europese wetgeving voor verslaglegging van duurzaamheidsdoelen. Heldere dashboards en rapportages zijn hierbij onmisbaar: zo bent u goed voorbereid op audits en controles. 

Certificeringen

Bent u voorbereid op de CSRD en CSDD?

Uw footprint gaat niet alleen om ecologische impact, maar ook over bedrijfsoptimalisaties ten aanzien van kosten en duurzaamheid. Hoe gaat uw bedrijf om met grondstoffen? Een helder overzicht van objectieve cijfers helpt om te voldoen aan wetgeving, zoals de CSDR en de CSDD. Rapportages en dashboards zijn onmisbaar voor een toekomstbestendig bedrijf. Bent u voorbereid?

Meer over de CSRD

Gevalideerde prestaties

Wij helpen bedrijven om toe te werken naar een circulair bedrijfsproces. Onze CO2-rapportage is gecontroleerd door Royal Haskoning DHV. Deze externe validatie verzekert u van de juiste kwaliteit voor een circulaire bedrijfsvoering. 

Meer over impact

Impacts meten

Natuurlijk draait verduurzamen niet alleen om het verminderen van uw CO-uitstoot. Bedrijven hebben impact op onze hele leefomgeving en het wordt steeds belangrijker om die impact te meten. Welke invloed heeft uw bedrijf op de biodiversiteit, op luchtkwaliteit en op andere ecologische factoren? Wij zijn ervan overtuigd dat u goed voor de aarde wilt zorgen. Meten is weten: waar kunt u verbeteren? 

Meer over NKM

ruwbouwgroep
quotes van Milgro over afvalmanagement

“De samenwerking met Milgro zorgt ervoor dat we helder inzicht hebben in onze afvalstromen en kosten. Voor iedere afzonderlijke locatie beschikken we over rapportages op maat die input geven voor realistische en haalbare verbeteringen. Daarin is ook sprake van een goede balans tussen de focus op ontwikkeling van duurzaamheid / circulariteitsaspecten en economische haalbaarheid.”

Ad Wirken, Procurement Manager bij De RuwBouw Groep

Blogs en artikelen

Meer weten over dashboard compliance?

Wilt u een helder overzicht van de afvalprestaties van uw bedrijf? Voldoe eenvoudig aan overheidseisen, werk efficiënter, bespaar tijd en maak uw bedrijf duurzamer. Bekijk nu de wat een dashboard voor u kan betekenen.

Nieuwsbrief  Volg ons