Onze aanpak is verbinden

Milgro’s aanpak is verbinden: we matchen ontdoeners van afval en grondstoffen aan ontvangers. Met ons grote netwerk en 30+ jaar ervaring weten we zeker dat we voor elk bedrijf de juiste connectie kunnen maken. Zo werken we samen toe naar een wereld zonder afval en een echt circulaire economie.

Resultaten

Wat kreeg Milgro tot nu toe voor elkaar in de grondstoffentransitie? Onze resultaten zijn altijd een combinatie van Groei en Bloei. Bedrijfsmatig groeien en de aarde laten bloeien. We noemen dat ook wel ‘Earth & earn together’. Samen met onze partners realiseren wij het volgende voor onze opdrachtgevers:

pricetag-def

besparing van kosten én tijd

naar-beneden

reductie vermijdbare verspilling

dashboard

grip op afval en grondstoffen

euro-eco

winstgevende duurzaamheid

akzo-nobel-logo
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Door de samenwerking met Milgro besparen we veel tijd bij het opstellen van rapportages en we maken aantoonbaar stappen in het duurzamer laten verwerken van afvalstoffen. Een jaar na start met Milgro scoorden we in onze interne audit een 8 voor afvalmanagement. Een heel punt hoger dan in de vorige audit. Een resultaat waar we trots op zijn.''

Ronald van Weerdenburg, HSE specialist bij Akzo Nobel Car Refinishes

Neem de eerste stap

Spreekt de aanpak van Milgro u ook aan? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

Stappenplan onboarding

Onze technologie

Meten is weten. Het Milgro Dashboard geeft in een helder overzicht de doelen en prestatie-indicatoren van uw bedrijf op het gebied van afval, verspilling en grondstoffen. Zo kunt u voldoen aan wet- en regelgeving, efficiënter werken, tijd winnen en uw bedrijf duurzamer maken.

Meer over onze digitale tools 

Onze methodiek

Milgro werkt met het grippenmodel: grip op afval, grip op verspilling en grip op grondstoffen. Ons doel is om samen met u de waarde van grondstoffen zo lang mogelijk, of zelfs oneindig lang, te behouden binnen de keten. Daarmee creëren we waarde op ecologisch én economisch vlak. 

Meer grip op je afval en grondstoffen?

Afspraak maken

Totaal ontzorgd

Met onze aanpak wordt uw bedrijf volledig begeleid in uw afval- en grondstoffenmanagement. Met onze online portal en servicedienst, onze rapportages, dashboards en tracking systemen bent u verzekerd van smart waste management. Geen verspilling meer en een duidelijke stap richting een circulaire economie. Met als eindresultaat: winstgevende duurzaamheid; goed voor uw bedrijfsresultaten en goed voor de aarde.

Meer over onze aanpak

Bee.connected

Neem samen met ons de stap richting circulair en versnel daarmee de grondstoffentransitie. Door te starten met het managen van ons natuurlijk kapitaal behouden we onze grondstoffen én de aarde voor toekomstige generaties. De bij is ons symbool: onmisbaar voor groei en bloei, intelligent en verbindend. Bee connected met Milgro door ons te volgen of in te schrijven voor onze nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief  Volg ons