📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | di 11 jun 2024 om 11:00

Aanmelden

Hoe krijgt u inzicht in uw milieuprestaties? 

Milieuwetgeving wordt steeds uitgebreider. Den Haag en Brussel verwachten dat u duurzame prestaties levert op het gebied van afval en grondstoffen. Hoe staat het met uw milieuperformance? Er worden rapportages van u verwacht, waarin u bijvoorbeeld uw CO2-emissies en afvalprestaties opneemt en de keuze voor verwerkingsmethoden. Inzicht in deze data is van het grootste belang.

Meer weten over inzicht in uw milieuprestaties? Boek een vrijblijvende demo.

Boek demo  Meer over impact  

Inzicht in milieuperformance is de start van een duurzaam bedrijf

Goed voorbereid op wet- en regelgeving | Inzicht in milieuperformance is de start van een duurzaam bedrijf | Milgro
Doelstellingen meten | Inzicht in milieuperformance is de start van een duurzaam bedrijf | Milgro
Sturen op inzicht | Inzicht in milieuperformance is de start van een duurzaam bedrijf | Milgro

Ons online portal biedt inzicht, en bespaart tijd

Technologie is de basis van Milgro’s werkwijze. Ons online portal biedt uw medewerkers, van werkvloer tot managers, een tool om efficiënter te werken. Dat leidt niet alleen tot een duurzame bedrijfsvoering, maar ook tot besparing van tijd en kosten. Met de online tool staat u in nauw contact met onze experts, kunnen uw werknemers vragen stellen en heeft u toegang tot uw prestatiedashboards. Voer zo uw ambities op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenmanagement eenvoudig uit. 

Download productsheet

Hoe impact meten: inzicht in ecoprestaties zoals CO2

Met onze gecertificeerde CO2-rapportage bent u verzekerd van een degelijk inzicht in de CO2-emissies die vrijkomen bij het afvalproces. Onze CO2-rapportages meten alle onderdelen van de levenscyclus van een product. We meten namelijk op basis van de LCA-methodiek. Zo werken we samen toe naar een circulaire economie.

Download factsheet

Voldoe eenvoudig aan Europese wetgeving

Europese wetgeving op het gebied van milieu en duurzaamheid wordt steeds strenger. De CSRD vraagt u om aan te tonen welke duurzaamheidsrisico’s en -kansen uw bedrijf loopt en wat de gevolgen van uw bedrijfsvoering zijn voor mens en milieu. Geen eenvoudige klus. Of toch wel?


Meer over de CSRD

 

Tips en tricks om uw afval beter te scheiden

Hoe beter uw bedrijf afval scheidt, hoe makkelijker het is om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom rapporteert Milgro op scheidingspercentage, zodat uw afvalstromen steeds zuiverder kunnen worden aangeboden. Onze experts kennen de beste tips en tricks om afval zo goed mogelijk te scheiden. U kunt gebruik maken van onze onboarding, workshops en webinars, zodat alle betrokken medewerkers hun steentje kunnen bijdragen. 

Vraag training aan

Blogs en artikelen

Meten is weten

Meten, weten en uitvoeren. Milgro neemt u stap voor stap mee om uw ambities op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenmanagement uit te voeren. En met de resultaten bent u ook nog eens goed voorbereid op wetgeving en audits.

Nieuwsbrief  Volg ons