📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | di 11 jun 2024 om 11:00

Aanmelden

Partnerships

Onze ambitie is groot. Milgro wil dat de wereld in 2040 afvalvrij is. Dat kunnen wij niet alleen. Daarom werken wij samen met tal van partners. Milgro gelooft in samenwerking: door kennis en expertise over te dragen, kunnen we sneller toewerken naar een echt circulaire economie. Sluit u aan? 

Word partner

Innovatie | Milgro
Kennis | Milgro
Samenwerking | Milgro

Lid van MVO Nederland

Milgro is lid van MVO Nederland en vertegenwoordigd in de Raad van Partners. Samen stimuleren we een inclusieve en 100% klimaatneutrale economie, met gelijke rechten voor iedereen. 

MVO NL

Rotterdam Makers District 

Het Rotterdam Makers District (RDM) staat bekend om een bedrijfsklimaat dat samenwerking tussen bedrijven en kennis- en onderwijsinstellingen stimuleert. Dat levert vele innovaties op het gebied van technologie en verduurzaming op. Milgro heeft een kantoor op het innovatiedock, op het RDM-terrein.

RDM

Consortium insecten | Milgro
Brave New Food | Milgro
Hulphond NL | Milgro

Samenwerken met Milgro?

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen. Wilt u meer informatie over samenwerken met Milgro? Vul dan vrijblijvend het formulier in.

Over de Sustainable Development Goals 

Milgro vindt het heel belangrijk om meetbare doelen te stellen. Hoe halen we bijvoorbeeld meer waarde uit natuurlijk kapitaal? Daar helpen de Sustainable Development Goals (SDG’s) ons enorm bij. Ze vormen niet alleen een inspiratiebron, ze zijn ook een leidraad voor onze circulaire ambities en die van onze opdrachtgevers. Wilt u weten hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen? Download ons stappenplan.

Stappenplan

Lees meer over Milgro

Meer weten?

There is no earth to waste. De urgentie is er: met elkaar moeten we aan de bak om de noodzakelijke grondstoffentransitie in een flinke versnelling te krijgen. De samenwerkingen met partners zorgt daarbij voor het stimuleren van innovatie, het overdragen van kennis en het vergroten van het netwerk om samen de grondstoffentransitie voor elkaar te krijgen. 

Nieuwsbrief  Volg ons