deel uitmaken van een winnend team?

neem contact op

werken bij Milgro

Dat is onze missie. De transitie naar een duurzame economie versnellen door het managen van natuurlijk kapitaal binnen bedrijven ‘business as usual’ te maken. We beschikken daarvoor al over unieke, gepatenteerde technologie, methodiek en aanpak. En over een bewezen track record en toonaangevende opdrachtgevers. Maar uiteindelijk maken mensen, ons human capital, het verschil. Om onze groei en ontwikkeling de komende jaren verder te versnellen en te blijven winnen, willen wij ons team voortdurend versterken met toptalent.

wat bieden we jou?

maatschappelijk-relevant

een ambitieuze, maatschappelijk relevante onderneming

team-milgro rotterdam

100+ gedreven collega’s & een open en informele sfeer

persoonlijke-groei milgro

volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei

circulair kantoor milgro rotterdam

een uniek en inspirerend kantoor & gezellige activiteiten

Milgro behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Wij zijn al vier jaar op rij FD Gazelle en staan de laatste jaren steevast in de top-250 Groeibedrijven. Om deze sterke ontwikkeling voort te zetten hebben wij regelmatig plek voor nieuwe, talentvolle collega’s die ons team sterker maken. Uitgangspunt daarbij is dat wij geloven in de kracht van diversiteit. Pas jij bij onze organisatie en wil jij meewerken aan onze unieke propositie om winstgevende duurzaamheid te realiseren bij onze klanten? Dan zijn wij altijd geïnteresseerd om kennis met je te maken. Ook als we op dit moment niet direct een passende vacature open hebben staan. Je weet nooit waar zo’n kennismaking vroeger of later toe leidt.

vacatures

reviews

juliviënca-milgro

Juliviënca

Naast mijn passie voor kledingontwerp, vervul ik met veel plezier de rol van Service & Support medewerker hier bij Milgro. Ik krijg veel energie van het oplossen van uitdagende vraagstukken van onze klanten.

review-vera

Vera

Ik geloof dat circulariteit en economie samengaan. Economische groei kan en moet op een duurzame wijze. Milgro begrijpt dit en daarom ben ik trots om een bee te zijn.

saskia-dorsman-milgro

Saskia

Als professional onderdeel uitmaken van een ambitieus bedrijf met maatschappelijke relevantie maakt werken bij Milgro zoveel meer dan je werk uitvoeren.

tom-bakkum-milgro

Tom

Werken bij Milgro is een inspirerende teamsport waarbij we met z’n allen streven het afvalprobleem om te buigen naar een structureel duurzame en tegelijk winstgevende keten voor alle stakeholders.corinne-bijkerk-milgro

Corinne

Werken voor een scale-up, met een duurzame ambitie, dat zijn de elementen die werken bij Milgro interessant en inspirerend maken. 

Milgro bee

De bij is ons symbool. Als intelligente ‘leveranciers van ecosysteemdiensten’ zijn bijen onmisbaar voor groei en bloei. Ze staan bovendien, net als Milgro, voor verbinding. Dit begrip is de eerste van de drie kernwaarden van ons bedrijf: wij willen verbinden, verbeteren en verwonderen!

verbinden

Dit draait om samenwerken vanuit commitment op onze ambitie, visie en werkwijze. Echte interesse tonen. Het aangaan van de dialoog in plaats van de discussie. En bovenal om het gezamenlijk resultaat.

verbeteren

Grote ambities bereik je door elke dag kleine stapjes te zetten. ‘Elke dag beter’ (door het anders, meer, minder of gewoon beter te doen) is voor ons cruciaal in de manier waarop we willen werken.

verwonderen

Nieuwsgierig zijn en blijven. Open staan voor elkaar en voor nieuwe ontwikkelingen. En elkaar en de wereld inspireren met spraakmakende resultaten.

Milgro groeit snel, wil jij daaraan meewerken?

neem contact op