Certificering afvalmanagement maakt kwaliteit in duurzaamheid mogelijk

U wilt iets goeds doen voor de aarde? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf met onze gecertificeerde producten echt duurzaam kan werken. Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit staan bij ons namelijk hoog in het vaandel. We stellen hoge eisen aan het inrichten van een compliant en duurzaam afvalproces voor onze opdrachtgevers in de Benelux. We vinden het niet meer dan logisch dat daar hoge standaarden van certificering bij horen. Meer informatie over certificering? Maak een afspraak.

Afspraak maken

Milgro adviseert en begeleidt

Wij onderschrijven het belang van certificering en kijken verder dan de door wetgeving gestelde eisen. Het gevolg is een continue doorontwikkeling in onze dienstverlening. Dit sluit aan bij onze missie om als (keten)regisseur de grondstoffentransitie vorm te geven.

ruwbouwgroep
quotes van Milgro over afvalmanagement

“De samenwerking met Milgro zorgt ervoor dat we helder inzicht hebben in onze afvalstromen en kosten. Voor iedere afzonderlijke locatie beschikken we over rapportages op maat die input geven voor realistische en haalbare verbeteringen. Daarin is ook sprake van een goede balans tussen de focus op ontwikkeling van duurzaamheid / circulariteitsaspecten en economische haalbaarheid.”

Ad Wirken, Procurement Manager bij De RuwBouw Groep

 

ISO9001
iso9001
ISO14001
iso14001
GMP+FSA
gmp
ISO27001
iso27001
VIHB
vihb
ISO normeringen
iso-normering
ISO14001
iso14001
ISO27001
iso27001
ISO normeringen
iso-normering

Internationaal

OVAM
ovam

Blogs en artikelen

Meer weten?

Wij zetten ons in om uw afval- en grondstoffenmanagement zo efficiënt en duurzaam mogelijk te maken. We werken voortdurend aan verbetering. Dat we alleen kwaliteit willen bieden, is daarom een non-issue. Onze certificeringen zeggen genoeg.

Meer weten? Neem contact op met onze experts. 

Afspraak maken