Onze certificeringen

Milgro werkt vanuit de missie om het management van natuurlijk kapitaal te integreren in de bedrijfsvoering van organisaties. Hiermee versnellen wij de transitie naar het nieuwe normaal van een circulaire economie.

Milgro stelt, vanuit haar missie, hoge eisen aan het inrichten van een compliant en duurzaam afvalproces voor onze opdrachtgevers. Binnen deze nieuwe economie zien we duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit als grote verantwoordelijkheid.

Het onderscheid dat Milgro maakt

Hoewel Milgro het belang van certificering onderschrijft, zien wij certificering niet als doel op zich. Milgro kijkt verder dan de door wetgeving gestelde eisen met een continue doorontwikkeling in onze dienstverlening tot gevolg. Wat aansluit bij onze missie om als (keten)regisseur de gezamenlijke transitie naar circulair grondstofmanagement vorm te geven.

 

ISO9001
iso9001
ISO14001
iso14001
GMP+FSA
gmp
ISO27001
iso27001
VIHB
vihb
ISO normeringen
iso-normering
ISO14001
iso14001
ISO27001
iso27001
ISO normeringen
iso-normering

Internationaal

OVAM
ovam

Meer weten?

Uiteraard kunt u bij Milgro de benoemde certificaten opvragen. Ook investeert Milgro desgewenst in aanvullende certificering en vergunning op verzoek van opdrachtgevers of partners wanneer deze van toegevoegde waarde zijn om de gezamenlijke transitie naar circulair grondstofmanagement vorm te geven.

Wilt u meer weten over het transparante auditprogramma van Milgro? Of geheel ontzorgd worden in uw duurzaam afvalmanagement? Wij vertellen u er graag meer over in een gratis en vrijblijvend gesprek.

Regelmatig publiceren wij artikelen en blogs over milieuperformance, duurzaamheid en afval- en grondstoffenmanagement. Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn