🗑️

Zero Waste Week | 27 tot 31 mei 2024

Programma

Milgro’s afvalmanagement ontzorgt

Een complete service voor uw afval- en grondstoffenmanagement: Milgro ontzorgt. Hierdoor kunt u focus geven aan uw core business en laat u de rest aan ons over. Verwacht een efficiënte afvalservice, waarmee u tijd en kosten bespaart én qua duurzaamheid aan alle wetgeving en eisen voldoet. Als bonus neemt u een belangrijke stap richting een circulair systeem als deelnemer aan de grondstoffentransitie. 

Neem de eerste stap, doe een afvalscan. Neem vrijblijvend meer informatie op over de mogelijkheden.

Meer over de afvalscan  Maak kennis 

 

Operationele Ontzorging | Milgro
Effectieve Inzameling | Milgro
Economische en Ecologische Prestaties | Milgro
Sustainable Consultancy | Milgro

Onze aanpak en werkwijze

Onze aanpak is anders. Wij verbinden in ons netwerk de ontdoeners van gebruikte grondstoffen met verwerkers ervan (die noemen wij ontvangers). We willen met die verbinding iets toevoegen: iets beter maken. Impact maken. Dit doen we al dertig jaar met succes. 

Maak kennis

Onze services

Grip op afval | Onze services | Milgro
Grip op verspilling | Onze services | Milgro
Grip op grondstoffen | Onze services | Milgro

Incidentenmanagement

Calamiteiten gebeuren overal wel eens. Heeft u een lek, schade of een noodsituatie? Of ontstaat er een onverwachte stroom die buiten uw service valt? Ook voor incidentele stromen of stromen ontstaan uit schade biedt Milgro mogelijkheden tot een zo duurzaam mogelijke verwerking. We grijpen snel in en weten vaak op hele korte termijn de schade te beperken voor mens, milieu en reputatie. En natuurlijk lossen we uw calamiteiten voor u op.

Neem contact op 

De RuwBouw Groep | Ad Wirken, Procurement Manager | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

''De samenwerking met Milgro zorgt ervoor dat we helder inzicht hebben in onze afvalstromen en kosten. Voor iedere afzonderlijke locatie beschikken we over rapportages op maat die input geven voor realistische en haalbare verbeteringen. Daarin is ook sprake van een goede balans tussen de focus op ontwikkeling van duurzaamheid / circulariteitsaspecten en economische haalbaarheid.''


Ad Wirken, Procurement Manager bij De RuwBouw Groep

Altijd een passende oplossing met onze grondstofrotonde

‘Een grondstof is afval die de weg kwijt is,’ zeggen we bij Milgro. Wij verbinden met ons grote netwerk de juiste stroom met de juiste verwerker of de meest rendabele verwerkingsmethode. Zo maken we een grondstofrotonde binnen de eigen keten. Dat is niet alleen economisch slim, maar ook ecologisch verstandig. 

Hoe sluit je aan?

Onze onafhankelijke positie: voor ontdoener en ontvanger

Wij zijn trots op onze onafhankelijke postitie. We bieden altijd de juiste oplossing voor onze ontdoeners van grondstoffen en voor de ontvangers ervan. Dat betekent voor u dat we snel kunnen schakelen, veel flexibiliteit bieden en met onze optimalisaties snel resultaat kunnen boeken. Benieuwd wat dat betekent voor uw organisatie?

Afspraak maken

Blogs en artikelen

Meer weten?

Het is niet de vraag óf de grondstoffentransitie gaat versnellen, maar wanneer. Neemt u nu stappen, dan bent u goed voorbereid op de toekomst. De unieke services van Milgro bieden een oplossing voor bedrijven die circulaire stappen willen zetten, zonder de focus op de core business te verliezen. 

Maak kennis  Nieuwsbrief