📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | di 11 jun 2024 om 11:00

Aanmelden

Een afvalvrije wereld in 2040

De wereld afvalvrij maken in 2040: dat is onze belofte. Milgro heeft ruim 30 jaar ervaring met afval- en grondstoffenmanagement. Onze aanpak is bewezen, onze methodiek is uniek en onze technologie is state of the art. Ons team bestaat uit experts die met vakmanschap en een berg kennis bedrijven helpen duurzame stappen te zetten. We zijn stuk voor stuk enorm gedreven om de grondstoffentransitie zo te versnellen dat we over een tijdje de kringlopen kunnen sluiten.

Afspraak maken Volg ons

Milgro in cijfers

We kunnen veel over onszelf vertellen, maar soms spreken de cijfers voor ons:

7 x FD gazellen en Top 250 groeibedrijven | Milgro

7 x FD gazellen en Top 250 groeibedrijven

125 + medewerkers | Milgro

125 + medewerkers

Actief in de Benelux (kantoren in Gent en Rotterdam) | Milgro

Actief in de Benelux (kantoren in Gent en Rotterdam)

Netwerk van 500+ afval- en recyclingpartners in BNL | Milgro

Netwerk van 500+ afval- en recyclingpartners in BNL

30 jaar ervaring en een onafhankelijke positie | Milgro

30 jaar ervaring en een onafhankelijke positie

30 jaar bestaansrecht en Laurens Groen

"In 1993 ben ik Milgro gestart met als ambitie om meer waarde te halen uit de grondstoffen die ingezet worden in processen van bedrijven. Het verlengen van de levensduur van grondstoffen, waarbij economie en ecologie in balans is, passen wij dagelijks toe in de praktijk voor zowel ontdoeners als ontvangers."

Laurens Groen, - Oprichter en CEO Milgro 

Onze historie

Meewerken aan mooie resultaten?

Milgro behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om deze sterke ontwikkeling voort te zetten hebben wij regelmatig plek voor nieuwe, talentvolle collega’s die ons team sterker maken. Ons uitgangspunt is de kracht van diversiteit. Pas jij bij onze organisatie en wil jij meewerken aan onze unieke propositie om winstgevende duurzaamheid te realiseren bij onze klanten? Bekijk onze vacatures.

Werken bij

De bij als symbool

De bij is leverancier van ecosysteemdiensten en onmisbaar voor groei & bloei. Het staat voor intelligentie en verbinding en herstelt natuurlijk kapitaal. Die kenmerken passen bij Milgro. Daarom hebben wij in 2020 de bij als symbool toegevoegd aan ons logo. Maar onze liefde voor de bij gaat verder. Zo ondersteunen wij initiatieven die ideale levensomstandigheden maken voor bedreigde bijen. 

 

Meer over de bij

Onze kernwaarden

De bij is ons symbool. Ze zijn onmisbaar voor groei en bloei en staan bovendien, net als Milgro, voor verbinding. Dit begrip is de eerste van de drie kernwaarden van ons bedrijf: wij willen verbinden, verbeteren en verwonderen.

Verbinden | Milgro
Verbeteren | Milgro
Verwonderen | Milgro

Blogs en artikelen

Het start allemaal met verbinden

Om de grondstoffentransitie te versnellen en ons natuurlijk kapitaal te behouden voor de toekomst, is het essentieel om Natuurlijk Kapitaal Management te integreren in elke bedrijfsvoering. Zo zorgen we er met elkaar voor dat kostbare grondstoffen geen afval meer worden en we ketens sluiten. Hoe te beginnen? Start met verbinden!

Nieuwsbrief  Volg ons