Milgro afvalstoffen verduurzamen tot grondstoffen

heeft u ook een andere kijk op afval?

meewerken aan duurzame winstgevendheid van onze relaties?

Milgro groeit snel, wil jij daaraan meewerken?

bee.connected

Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

onze aanpak

de bij is ons symbool

De bij is leverancier van ecosysteemdiensten en is onmisbaar voor groei & bloei. Het staat voor  intelligentie en verbinding en herstelt natuurlijk kapitaal. Die kenmerken passen bij Milgro en  hierdoor hebben wij in 2020 de bij als symbool toegevoegd aan ons logo. Maar onze liefde voor de bij gaat verder, zo ondersteunen wij initiatieven die de levensomstandigheden weer ideaal proberen te maken voor deze bedreigde bij. 

bij symbool milgro

Milgro vandaag de dag

Medewerkers milgro

100+ medewerkers

Internationaal milgro

16 landen

groeiend bedrijf milgro

30-40% groei per jaar

portofolio milgro

sterk portfolio

laurens groen milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

In 1993 ben ik Milgro gestart met als ambitie om meer waarde te halen uit de grondstoffen die ingezet worden in processen van bedrijven. Het verlengen van de levensduur van grondstoffen met economie en ecologie in balans passen wij dagelijks toe in de praktijk voor zowel ontdoeners als ontvangers. 

Laurens Groen,
Oprichter en CEO Milgro

milgro

milgro
milgro
milgro
meer insights

voordelen digitaal afvalmanagement

Weten hoe een digitaal afvalproces waardevolle data en inzichten oplevert? En uw afvalbeheer gemakkelijker en overzichtelijk maakt?

download factsheet
klantportaal-laptop-milgro

sectoren