📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan

Efficiënt en duurzaam werken kan met Milgro’s online portal

Milgro’s digitale tools brengen een circulaire economie en een duurzame bedrijfsvoering dichterbij. Wilt u snel een container laten ledigen? Roep de order af via onze afvalmanagement-app. Wilt u inzicht in de facturatie krijgen? Bekijk het handige overzicht in onze online portal. Heeft u inzicht nodig in uw besparingen en impact? Al die elementen zijn snel te zien in ons overzichtelijke dashboard. Hoe zouden onze digitale tools voor u kunnen werken?

Ervaar de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende demo aan.

Boek demo Maak kennis 

Voordelen van Milgro’s online portal 

Via Milgro’s online portal worden uw orders, instructies en rapporten het hele jaar door op een snelle, eenvoudige en efficiënte manier verwerkt. Wat zijn de voordelen voor u?

  • Doe uw afroep snel en efficiënt. Overal en altijd.
  • Verkrijg in een oogopslag inzicht in uw ecologische en economische prestaties.
  • Ontvang snel antwoord op uw vraag of verzoek via onze portal.
  • Heeft u een incidentele order? Ook die kunt u via de portal indienen.K
  • oppel meerdere locaties aan uw bedrijfsprofiel om een totaaloverzicht te krijgen.
  • Bekijk de portal op tablet, desktop en mobiel in drie talen.
Download productsheet
Kloosterboer | Paul van Broekhoven, Manager Operations | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

“Wij waren op zoek naar een partner die ons de controle gaf over onze afvalstromen om zelf de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor onze financiële- en duurzaamheidprestaties. In Milgro hebben we een partner gevonden die namens ons de afvalmarkt regisseert vanuit een digitaal ordersysteem. Wij hebben door dit inzicht volledig grip op onze prestaties. Bovendien worden wij in de breedste zin ontzorgt op dit vlak, zodat wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.”

Paul van Broekhoven, Manager Operations bij Kloosterboer

Blogs en artikelen

Werk efficiënter én duurzamer

Technologie is de basis van Milgro’s werkwijze. Onze online portal biedt uw medewerkers, van werkvloer tot managers, een tool om efficiënter te werken. Dat leidt niet alleen tot een duurzame bedrijfsvoering, maar ook tot besparing van tijd en kosten. Met de online tool staat u in nauw contact met onze experts, kunnen uw werknemers vragen stellen en heeft u toegang tot uw prestatiedashboards. Voer zo uw ambities op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenmanagement eenvoudig uit. 

Maak kennis  Nieuwsbrief