📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | di 11 jun 2024 om 11:00

Aanmelden

Totaal ontzorgd: uw afvalmanagement geregeld, 24/7 

Afval- en grondstoffenmanagement is een vakgebied waar u veel kennis over afvalstromen, verwerkingsmethodes en wetgeving nodig hebt om dit zo goed mogelijk in te richten en te managen. Daarnaast is het belangrijk om met uw waste management aan te sluiten bij de gestelde duurzaamheidseisen en KPI’s. Niet gek als u deze kennis en kunde niet in huis heeft. Milgro kan het hele afvalmanagement voor u regelen. Niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor uw portemonnee.

Meer weten? Wij starten onze service met een nulmeting: de afvalscan.

 Afspraak maken 

De voordelen van totale ontzorging voor u en uw organisatie:

 • Focus op uw eigen core business met Milgro’s one stop shop
 • Verbeter uw milieuprestaties en verminder uw impact
 • Wees voorbereid op en voldoe aan wet- en regelgeving
 • Bespaar arbeidstijd en kosten
 • Ontwikkel een winstgevend en duurzaam verdienmodel
 • Doe 24/7 een beroep op ons: ook bij calamiteiten
Lineage | Paul van Broekhoven, Manager Operations | Milgro

“Wij waren op zoek naar een partner die ons de controle gaf over onze afvalstromen om zelf de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor onze financiële- en duurzaamheidprestaties. In Milgro hebben we een partner gevonden die namens ons de afvalmarkt regisseert vanuit een digitaal ordersysteem. Wij hebben door dit inzicht volledig grip op onze prestaties. Bovendien worden wij in de breedste zin ontzorgt op dit vlak, zodat wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.”

Paul van Broekhoven, Manager Operations bij Kloosterboer

Incidentele situaties zoals bvb een verbouwing, opruiming of productvernietiging

Staat u voor een verbouwing? Of heeft u te maken met grootschalige opruimacties of de noodzaak tot productvernietiging? In deze en vergelijkbare incidentele situaties staan wij voor u klaar. Wij zetten ons in om voor deze specifieke afvalstromen de meest geschikte partner te vinden, waarbij we nauwlettend letten op service, kosten en duurzaamheid, zodat uw afval op een efficiënte en verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Interesse in onze services? Boek een vrijblijvende afspraak

Bespaar geld en tijd

Kiest u voor de afvalmanagementservice van Milgro, dan krijgt u totale ontzorging op het gebied van duurzaamheid en grondstoffen. Onze innovatieve, digitale systemen zorgen ervoor dat op de werkvloer alles snel en efficiënt kan worden geregeld. Volle container? Roep die met één druk op de knop af. Specifieke vraag? Onze experts zitten voor u klaar. Financieel overzicht? Wij bieden één kloppende factuur voor al uw afvalmanagement. Inzicht in uw milieuprestaties? Met ons dashboard heeft u 24/7 inzicht en downloadt u benodigde rapportages in een handomdraai. Zo bespaart u veel tijd én geld.

Boek demo

CQSE-advies en auditbegeleiding

Audits kunnen stressvolle momenten zijn. Met ons overzichtelijke dashboard heeft u altijd toegang tot koppelende data over uw afval- en grondstofmanagement. Achter de data van onze dashboards zit ook een gezicht. Met de expertise en tips van uw vaste contactpersoon hoeft u zich over audits, maar ook over veranderende wetgeving, geen zorgen hoeft te maken. Bovendien zijn we ruim gecertificeerd. Indien nodig, treden we op als poortwachter voor onze opdrachtgevers. 

Certificeringen

Voordelen van digitaal afvalmanagement

Met het digitaliseren van uw afvalproces, bespaart u niet alleen tijd. Een sluitende afvaladministratie zorgt voor operationele efficiëntie. Ons dashboard en bijbehorende rapportages zijn volledig en altijd online beschikbaar. Met het inzicht uit ons dashboard kunt u samen met ons sturen op nog betere milieuprestaties voor uw organisatie.

Download factsheet

 

Over onze online portal

Met onze online portaal hebben uw mensen op de werkvloer en de managers een handige tool in handen. Naast de mogelijkheid voor online afroepen en servicevragen, geeft ons online portal ook toegang tot uw prestatiedashboards.

 • Afroepen met één druk op de knop; waar je ook bent
 • Inzicht in economische en ecologische prestaties.
 • Deel eenvoudig rapportages
 • Werken via app, tablet of desktop in verschillende talen
 • Snel en eenvoudig contact opnemen met ons servicecentrum
Boek demo

Blogs en artikelen

Bee.connected

Is uw afvalmanagement geen focusgebied binnen uw organisatie? Dat begrijpen wij maar al te goed. Het vereist kennis, tijd en expertise om slim en efficiënt met afval en grondstoffen om te gaan. Milgro biedt totale ontzorging op het gebied van waste management met een complete digitale service. Zo hoeft u zich over de operationele afhandeling geen zorgen te maken. Stuur samen met ons op duurzame keuzes en verbeteringen. Zo zorgen we samen voor een economisch en ecologisch positief resultaat.

  Maak kennis  Nieuwsbrief