Effectief afval inzamelen als onderdeel van slim waste management 

Milgro leidt uw afvalstromen in goede banen. Met onze innovatieve software en hardware weten we bijvoorbeeld binnen no-time of uw containers wel handig gepositioneerd of efficiënt gevuld zijn. Met data en trackers kunnen we een enorm verschil maken voor efficiënter afvalmanagement en een duurzame bedrijfsvoering.
Wilt u weten hoe? Neem contact op met onze experts.

Afspraak maken  Volg ons

Niet alleen software, maar ook hardware voor uw afval

Bij Milgro denken we niet alleen aan slimme software voor een optimaal waste management, maar ook de bijbehorende hardware, zoals containers en persen. Zo houden wij rekening met het soort afvalstroom dat uw bedrijf verlaat én met de hoeveelheid afval. Het afvoeren van een goedgevulde container geeft namelijk ecologisch en economisch een positief resultaat. 

Meer weten? Neem contact op met een van onze experts.  

Afspraak maken

Training afval scheiden voor medewerkers

U kunt nog zo goed bezig zijn met de digitale oplossingen van Milgro voor slim waste management, maar uiteindelijk zijn het uw medewerkers die het een succes maken. Afval scheiden is mensenwerk en dat kan iedereen leren. Via een (online) training laat Milgro zien hoe u afvalstromen op een snelle en effectieve manier kunt scheiden. 

Vraag training aan

Innovaties in inzameling

Streeft u naar een betere scheiding van uw afval? Milgro biedt u toegang tot diverse interessante technologieën, zoals container tracking. Met behulp van deze innovatie wordt de optimale route bepaald en bespaart u tijd en geld. Nieuwsgierig?  

Vraag aan

huisman
quotes van Milgro over afvalmanagement

“Milgro verbaasde ons al snel met een compleet overzicht van ál onze afvalstromen. De op maat gemaakte dwarsdoorsneden bieden ons diepgaand inzicht in de opbouw van de kosten en baten van onze reststromen. Milgro fungeert voor ons als kennisbank die zich verdiept in onze interne (afval)processen. Ze hebben bewezen duurzaam en creatief om te kunnen gaan met onze bijzondere reststromen door deze rechtstreeks in andere sectoren weer her te gebruiken.”

René Krootjes, Facility Coördinator bij Huisman Equipment

digitaal afvalmanagement

digitaal afvalmanagement
digitaal afvalmanagement
digitaal afvalmanagement

Verbetering van uw waste management op de werkvloer

Efficiënt afvalmanagement, flexibiliteit, toegang tot technologische innovaties en bijpassende hardware en als kers op de taart een training voor uw medewerkers. U wordt totaal ontzorgd bij Milgro. Het resultaat? Een boost voor uw bedrijf op het gebied van ecologie en economie. 

Blijf op de hoogte van al onze innovaties en ontwikkelingen.

Nieuwsbrief  Volg ons