šŸŽ‰

Milgro bestaat 30 jaar en viert dit met

#ZeroWasteChallenge
šŸ“§

Heeft u een goed idee voor een afvalvrije werkplek? Laat het ons weten via de

ideeƫnbus
šŸ”„

Wilt u ook ervaren hoe het is om afvalvrij te werken? Meld je aan voor de

#ZeroWasteChallenge

Effectief afval inzamelen als onderdeel van slim waste management 

Milgro leidt uw afvalstromen in goede banen. Met onze innovatieve software en hardware weten we bijvoorbeeld binnen no-time of uw containers wel handig gepositioneerd of efficiƫnt gevuld zijn. Met data en trackers kunnen we een enorm verschil maken voor efficiƫnter afvalmanagement en een duurzame bedrijfsvoering.
Wilt u weten hoe? Plan een waste scan.

Plan een waste scan  Volg ons

 | Milgro
 | Milgro
 | Milgro
 | Milgro

Niet alleen software, maar ook hardware voor uw afval

Bij Milgro denken we niet alleen aan slimme software voor een optimaal waste management, maar ook de bijbehorende hardware, zoals containers en persen. Zo houden wij rekening met het soort afvalstroom dat uw bedrijf verlaat Ć©n met de hoeveelheid afval. Het afvoeren van een goedgevulde container geeft namelijk ecologisch en economisch een positief resultaat. 

Meer weten? Neem contact op met een van onze experts.  

Afspraak maken

Training afval scheiden voor medewerkers

U kunt nog zo goed bezig zijn met de digitale oplossingen van Milgro voor slim waste management, maar uiteindelijk zijn het uw medewerkers die het een succes maken. Afval scheiden is mensenwerk en dat kan iedereen leren. Via een (online) training laat Milgro zien hoe u afvalstromen op een snelle en effectieve manier kunt scheiden. 

Vraag training aan

Innovaties in inzameling

Streeft u naar een betere scheiding van uw afval? Milgro biedt u toegang tot diverse interessante technologieĆ«n, zoals container tracking. Met behulp van deze innovatie wordt de optimale route bepaald en bespaart u tijd en geld. Nieuwsgierig?  

Vraag aan

AkzoNobel | Joost Scheepers, HSE Manager | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

ā€œMilgro denkt goed mee met ons en komt pro-actief met optimalisaties. Dat levert concrete resultaten op: Ons restafval met 60% is afgenomen en Milgro heeft voor meerdere afvalstromen een hoogwaardigere verwerking gevonden en geĆÆmplementeerd. Ook wijst Milgro ons op kansen om afval te verminderen. Dat alles levert zowel ecologische als een economische voordelen op.ā€

Joost Scheepers, HSE Manager bij AkzoNobel

Blogs en artikelen

digitaal afvalmanagement
digitaal afvalmanagement
digitaal afvalmanagement

Verbetering van uw waste management op de werkvloer

EfficiĆ«nt afvalmanagement, flexibiliteit, toegang tot technologische innovaties en bijpassende hardware en als kers op de taart een training voor uw medewerkers. U wordt totaal ontzorgd bij Milgro. Het resultaat? Een boost voor uw bedrijf op het gebied van ecologie en economie. 

Blijf op de hoogte van al onze innovaties en ontwikkelingen.

Nieuwsbrief  Volg ons