Team Lead Datacenter

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur   Graduation hat icon HBO

Leidinggeven • Plannen • Organiseren • Samenwerken

Stuur jij graag een team aan? En heb je oog en oor voor je teamleden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En voor onze afdeling Datacenter zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste collega die het team komt versterken als Team Lead Datacenter.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Als Team Lead stuur je dagelijks de afdeling Datacenter aan. Datacenter medewerkers zorgen o.a. voor een juiste administratieve inrichting van het klantenportaal en de facturatie aan onze opdrachtgevers. 

Je begeleidt de teamleden in hun werkzaamheden en coördineert het werk, waardoor je de kwaliteit en continuïteit borgt. Je fungeert als direct leidinggevende van jouw team. Dit houdt in dat je duidelijke verwachtingen weet te scheppen en je team op een coachende manier stimuleert in hun individuele groei.

Bovendien houd je je bezig met het voeren van beoordelingsgesprekken en draag je op inspirerende wijze bij aan het realiseren van de afdeling KPI’s. Je zorgt voor procesbewaking en procesverbetering, zodat de werkzaamheden van het team efficiënt, doeltreffend en tot tevredenheid van de klant worden uitgevoerd.

Als Team Lead heb je een rol in het selectieproces van nieuwe collega’s en draag je zorg voor de onboarding van nieuwe collega’s. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor de prestaties van je team, en dat kan betekenen dat je soms ook dagelijks in de operatie meedraait. Verder neem je vanuit je rol deel aan diverse projecten ter verbetering van processen.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een afgeronde hbo-opleiding en werk- en denkniveau
 • Heeft 0 tot 3 jaar ervaring als leidinggevende
 • Heeft affiniteit met coachen, begeleiden en draagvlak creëren
 • Staat stevig in zijn/haar schoenen, is stressbestendig en heeft een rustige, gebalanceerde uitstraling
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan op uiteenlopende niveaus verbinden en draagvlak creëren
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
 • Professionele en leuke collega’s
 • Een prettige informele werksfeer
 • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter Gina Bravenboer via werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blogs over

werkenbij
werkenbij
werkenbij
jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.''

Jerrin Rasidin, HR Officer