Milgro zoekt per direct enthousiaste collega’s voor de functie van:

Klantenservice Medewerker

Verbindend • Enthousiast • Veerkrachtig • Analytisch

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Wat ga je doen?

Als Klantenservice medewerker werk je samen met diverse afdelingen en bedien je klanten in uiteenlopende markten. Je bent verantwoordelijk voor een goede en tijdige opvolging en beantwoording van uitdagende en uiteenlopende klantvragen.

Het klachtenmanagement behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Van het aannemen van de klacht tot het efficiënt en effectief oplossen en registreren ervan. Je bent continu op zoek naar verbeteringen, pakt deze proactief op en rolt deze uit naar de klant, collega’s en/of andere instanties. De cruciale rol die je vervult, draagt bij aan het realiseren van uitstekende operationele prestaties van Milgro en een hoge klanttevredenheid.


De ideale kandidaat:

  • Krijgt energie van klantvriendelijk en oplossingsgericht te werk gaan. Is gedreven, gericht op kwaliteit en denkt proactief mee over de ontwikkeling van onze afdeling;
  • Beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding en MBO+ werk- en denkniveau;
  • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels;
  • Is bereid om incidenteel op zaterdag te werken en consignatiediensten te draaien.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een ambitieuze organisatie, waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is de verbinder tussen ontdoeners en ontvangers van gebruikte grondstoffen. Met onze technologie bieden wij de data-infrastructuur voor de circulaire economie. Onze methodiek en aanpak stelt bedrijven in staat om de grondstoffentransitie succesvol door te voeren. Het resultaat is winstgevende duurzaamheid: earn & earth together.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Je komt te werken in een team met 18 directe collega’s en ruim 100 indirecte collega’s.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie in bij voorkeur een filmpje. Als je liever in de pen kruipt dan mag een schriftelijke motivatie uiteraard ook.

De hoeveelheid enthousiaste reacties op onze vacature voor het Service & Support team is groot. Om een goede selectie te kunnen maken, willen wij in jouw motivatie graag antwoord krijgen op een aantal vragen:

  • Wat maakt jou de geschikte kandidaat voor deze functie?
  • Welke waarde kan jij aan Milgro toevoegen?
  • Op welke kwaliteit van jezelf ben jij trots en waarom?
  • Waar word jij enthousiast van tijdens een sollicitatiegesprek?

Jouw sollicitatie kan je richten aan Charissa Twigt, onze HR Adviseur, en sturen naar HR@milgro.nl.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; op voorstellen gaan wij dan ook niet in.

Charissa

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro