Milgro zoekt per direct enthousiaste collega’s voor de functie van:

Klantenservice Medewerker

Verbindend • Enthousiast • Veerkrachtig • Analytisch

Kom je bij ons werken, dan betekent het dat je onderdeel bent van dé marktleider in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement, met topondernemingen als opdrachtgevers. We zijn in heel Nederland actief en breiden ook internationaal sterk uit.

Wat ga je doen?

Als Klantenservice medewerker werk je samen met diverse afdelingen en bedien je klanten in uiteenlopende markten. Je bent verantwoordelijk voor een goede en tijdige opvolging en beantwoording van uitdagende en uiteenlopende klantvragen.

Het klachtenmanagement behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Van het aannemen van de klacht tot het efficiënt en effectief oplossen en registreren ervan. Je bent continu op zoek naar verbeteringen, pakt deze proactief op en rolt deze uit naar de klant, collega’s en/of andere instanties. De cruciale rol die je vervult, draagt bij aan het realiseren van uitstekende operationele prestaties van Milgro en een hoge klanttevredenheid.

Milgro is een kerngezonde, snel groeiende en ambitieuze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een (pro)actieve bijdrage levert aan de samenwerking binnen jouw afdelingen en met de overige afdelingen binnen Milgro, waardoor stabiele, efficiënte en effectieve werkprocessen ontstaan.


De ideale kandidaat:

  • Krijgt energie van klantvriendelijk en oplossingsgericht te werk gaan. Is gedreven, gericht op kwaliteit en denkt proactief mee over de ontwikkeling van onze afdeling;
  • Beschikt over minimaal een afgeronde MBO opleiding en MBO+ werk- en denkniveau;
  • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels;
  • Is bereid om incidenteel op zaterdag te werken en consignatiediensten te draaien.

Wat kan je van ons verwachten?

Een uitdagende vervolgstap in jouw carrière bij een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Milgro is een gezond en snelgroeiend bedrijf en heeft een unieke propositie, waarmee we de uitdagingen van de toekomst (afval voorkomen, verspilling terugdringen, grondstoffen behouden) aanpakken. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Je komt te werken in een team van 18 Service & Support collega’s. Ons inspirerende kantoor is gelegen aan de rand van Rotterdam en goed bereikbaar met de auto en het OV.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Je gaat solliciteren. Leuk dat je enthousiast bent geworden! Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie in bij voorkeur een filmpje. Als je liever in de pen kruipt dan mag een schriftelijke motivatie uiteraard ook.

De hoeveelheid enthousiaste reacties op onze vacature voor het Service & Support team is groot. Om een goede selectie te kunnen maken, willen wij in jouw motivatie graag antwoord krijgen op een aantal vragen:

  • Wat maakt jou de geschikte kandidaat voor deze functie?
  • Welke waarde kan jij aan Milgro toevoegen?
  • Op welke kwaliteit van jezelf ben jij trots en waarom?
  • Waar word jij enthousiast van tijdens een sollicitatiegesprek?

Jouw sollicitatie kan je richten aan Charissa Twigt, onze HR Adviseur, en sturen naar HR@milgro.nl.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld; op voorstellen gaan wij dan ook niet in.

Charissa

Wat ik bewonder in mijn collega’s, is dat het stuk voor stuk ontzettend betrokken, enthousiaste en slimme mensen zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel: Milgro elke dag een stukje beter maken en onze opdrachtgevers verwonderen met mooie inzichten, ideeën en adviezen.

Charissa Twigt, HR adviseur Milgro