🎉

Milgro bestaat 30 jaar en viert dit met

#ZeroWasteChallenge
📧

Heeft u een goed idee voor een afvalvrije werkplek? Laat het ons weten via de

ideeënbus
🔥

Wilt u ook ervaren hoe het is om afvalvrij te werken? Meld je aan voor de

#ZeroWasteChallenge

Klantenservice Medewerker

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 24 - 32 uur   Graduation hat icon MBO

Oplossingsgericht • Proactief • Commercieel • Servicegericht

Krijg je energie van klantcontact? En wil je graag parttime werken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als klantenservice medewerker.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Werkzaamheden
Als eerstelijns klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten via zowel telefoon als e-mail. Jouw focus ligt op het oplossen van problemen en het bieden van de beste service. In deze rol zal je vragen krijgen die binnen jouw kennis en ervaring vallen en deze kun je zelf beantwoorden. Echter, er kunnen ook vragen, klachten of incidenten voorkomen waarvoor je niet direct een antwoord hebt. In dat geval kun je deze doorsturen naar jouw tweedelijns collega's van de klantenservice. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor lichte administratieve taken, zoals het verwerken van orderbevestigingen.

Werktijden en trainingen
Als klantenservice medewerker werk je in verschillende shifts tussen maandag en vrijdag. Je voert je werk uit tussen onze openingstijden (8:00 - 17:00 uur). In overleg kun je jouw werktijden flexibel indelen over de werkdagen, bijvoorbeeld 24 uur verdeeld over vier dagen.

Voordat je aan de slag gaat, volg je drie trainingen. Na het voltooien van deze trainingen kun je zelfstandig werken, zowel thuis als op kantoor. Je wordt onderdeel van een pool van medewerkers en samen zorgen jullie ervoor dat er elke dag tijdens elk blok van drie uur ten minste één tot twee personen aanwezig zijn.

De ideale kandidaat:

  • Heeft minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Is zowel telefonisch als per e-mail zeer bekwaam
  • Wilt minstens een jaar (bij voorkeur langer) werkervaring opdoen bij onze klantenservice afdeling
  • Heeft uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Is minimaal 24 uur per week beschikbaar

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
  • Professionele en leuke collega’s
  • Een prettige informele werksfeer
  • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter Gina Bravenboer via werkenbij@milgro.nl. 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blogs over

werkenbij
werkenbij
werkenbij
Gina-vierkant | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

"Milgro is een bedrijf met ontzettend gemotiveerde en enthousiaste collega’s waar wij echt met elkaar verbonden zijn. Een gezamenlijk doel en een prettige werksfeer zorgen ervoor dat wij onze opdrachtgevers elk moment weer verwonderen."

Gina Bravenboer, Recruiter