Milgro zoekt per direct een enthousiaste collega voor de functie van:

Circular Economy Officer (omgeving Gent)

Commercieel • Klantgericht • Zelfstandig • Ondernemend

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Om onze groei verder te versterker binnen de Belgische markt zoeken wij nieuwe collega’s voor onze nieuwe locatie in de omgeving van Gent. Wil jij graag bijdragen aan het succes van onze werkwijze en Milgro België laten groeien? Misschien is de rol van Circular Economy Officer dan iets voor jou!

Functieomschrijving

De Circular Economy Officer is eindverantwoordelijk voor de relatie die Milgro onderhoudt met specifieke opdrachtgevers, voor de resultaten die Milgro ten behoeve van deze opdrachtgevers behaalt en het rendement dat daarmee voor Milgro wordt gerealiseerd.

Als Circular Economy Officer houd je je bezig met het ontwikkelen, beheren en uitbouwen van relaties met (stakeholders bij) opdrachtgevers, om daarmee de positie van Milgro te versterken en ambassadeurs voor Milgro te creëren.

Dit doe je door de drivers van de diverse (stakeholders bij) opdrachtgevers te identificeren op het gebied van afval en grondstoffenmanagement en hiernaar intern en extern te handelen. Je bent daarin ook verantwoordelijk voor de tariefafspraken en bewaakt daar de marktconformiteit van. Je stuurt op het maximaal benutten van het rendementspotentieel.

Je stimuleert op de juiste momenten draagvlak en betrokkenheid bij de opdrachtgever om de transitie naar duurzaam afvalmanagement te versterken. Daarnaast ondersteun je Business Development.

De ideale kandidaat

  • Heeft een voltooide bachelor opleiding en minimaal 5 jaar relevante ervaring als bijvoorbeeld consultant of project-, lijn- of key-accountmanager;
  • Heeft ervaring met en is aantoonbaar effectief in projectmanagement plannen en organiseren;
  • Beschikt over sterke analytische vaardigheden; is in staat om situaties, data en cijfers te analyseren en interpreteren;
  • Beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden;
  • Beschikt over uitstekende en adviesvaardigheden, een hoog probleemoplossend vermogen en is relatiegericht;
  • Heeft het vermogen tot conceptueel en strategisch denken;
  • Bezit een grote mate van zelfstandigheid en krijgt energie van een dynamische en ondernemende cultuur binnen een groeiende organisatie;
  • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Franse taal goed in woord en geschrift. Engels is een pre.

Wij:

Zijn al met meer dan 115 bezige bijen en blijven hard groeien. Onze diversiteit is wat ons bindt. Ons personeel is uiteenlopend qua leeftijd, achtergrond en persoonlijkheid. Wij vinden inclusiviteit en een ontspannen en informele werksfeer heel belangrijk.

Wij worden met zijn allen heel blij van het bijdragen aan een duurzame missie: reconnecting nature. Het managen van natuurlijk kapitaal moet business as usual worden. Dat drijft ons, maakt ons trots en maakt deze vacature van Circular Economy Officer extra leuk.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer, hybride werken (dus zowel thuis als op kantoor werken) én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Enthousiast geworden…

…en ben je ervan overtuigd dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Wij ontvangen graag jouw CV én motivatie. Jouw sollicitatie kun je richten aan Jerrin Rasidin, onze HR Officer, en sturen naar werkenbij@milgro.nl.

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

‘Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.’

Jerrin Rasidin, HR Officer