📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Bespaar kosten en tijd op uw afvalmanagement door duurzamer te werken

Een duurzame en winstgevende onderneming: gaat dat samen? “Ja, juist,” zegt Milgro. Een plan voor smart waste management en slim (her)gebruik van grondstoffen zorgen voor een efficiëntere bedrijfsvoering en een kleinere ecologische voetafdruk. We leggen u graag uit hoe we u hierbij kunnen helpen.

Vul het formulier in om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over wat onze aanpak voor u aan besparing kan opleveren.

Resultaat voor u

Geheel ontzorgd: Milgro is een one stop shop | Resultaat voor u | Milgro

Geheel ontzorgd: Milgro is een one stop shop

Bespaar op directe en indirecte kosten | Resultaat voor u | Milgro

Bespaar op directe en indirecte kosten

Werk efficiënter met onze digitale tools | Resultaat voor u | Milgro

Werk efficiënter met onze digitale tools

U bent verzekerd van een effectieve inzameling | Resultaat voor u | Milgro

U bent verzekerd van een effectieve inzameling

Hoe bespaart u tijd en kosten?

Onze innovatieve digitale systemen zorgen ervoor dat uw werknemer alles snel en efficiënt kunnen regelen. Volle container? Dan kan die met één druk op de knop worden afgeroepen. Financieel overzicht? Wij bieden één kloppende factuur voor al uw afvalmanagement. Deze tools besparen u veel tijd. Daarnaast bepalen onze experts met hun vakmanschap de juiste optimalisaties op uw afvalmanagement. Zo behaalt u niet alleen ecologisch het beste rendement, maar bespaart u ook op kosten. 

Boek demo

Indirecte en directe afvalkosten

In zee gaan met Milgro betekent meetbare besparingen op al uw afvalkosten. Want wij kijken niet alleen naar de directe afvalkosten, maar ook naar de indirecte kosten van afvalbeheer. Denk bijvoorbeeld aan het reduceren van (handmatige) arbeid in het afvalproces en het minimaliseren van het aantal interne logistieke bewegingen. Ook het aanbieden van de juiste inzamelmiddelen en het verminderen van transportbewegingen verminderen uw indirecte kosten.

Lees ons blog

 

amcor | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Met de keuze voor Milgro en haar digitale aanpak zijn we veel minder tijd kwijt met afval-gerelateerde processen. Ook rapportages kosten veel minder tijd. Verder zorgt de samenwerking ook voor optimalisaties op basis van advies en met de ondersteuning vanuit Milgro.'' 

Ivo IJsseldijk, QHSE manager bij Amcor Flexibles

Winstgevende duurzaamheid als resultaat

Milgro is van mening dat duurzaamheid en winstgevendheid hand in hand moeten gaan. Alleen wanneer de elementen people, planet & prosperity met elkaar in balans zijn, ontstaat een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Dit betekent een andere kijk op kosten en winst. Milgro maakt dit concreet door ontdoeners en ontvangers (verwerkers) van gebruikte grondstoffen succesvol te matchen. Ons doel: Earth & Earn together: een gezonde planeet en een gezonde winst.

Lees verder

Bespaar tijd en kosten: van afval naar grondstoffenmanagement

Het klinkt bijna als te mooi om waar te zijn, maar is dit de kracht van Milgro: onze opdrachtgevers laten besparen op kosten, tijd en ecologische voetafdruk. Wij geloven in de balans tussen groei en bloei: winstgevend duurzaamheid noemen we dit ook wel. 

Maak kennis  Nieuwsbrief