📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Geheel ontzorgd: Milgro is een one stop shop

Is uw afvalmanagement geen focusgebied binnen uw organisatie? Dat begrijpen wij maar al te goed. Het vereist kennis, tijd en expertise om slim en efficiënt met afval en grondstoffen om te gaan. Milgro biedt totale ontzorging op het gebied van waste management met een complete digitale service. Zo hoeft u zich over de operationele afhandeling geen zorgen te maken. Stuur samen met ons op duurzame keuzes en verbeteringen. Zo zorgen we samen voor een economisch en ecologisch positief resultaat.

Vul het formulier in om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over wat onze aanpak voor u kan betekenen.

Resultaat voor u

Focus op uw eigen core business met Milgro’s one stop shop | Resultaat voor u | Milgro

Focus op uw eigen core business met Milgro’s one stop shop

Verbeter uw milieuprestaties en verminder uw impact | Resultaat voor u | Milgro

Verbeter uw milieuprestaties en verminder uw impact

Wees voorbereid op en voldoe aan wet- en regelgeving | Resultaat voor u | Milgro

Wees voorbereid op en voldoe aan wet- en regelgeving

Bespaar arbeidstijd en kosten | Resultaat voor u | Milgro

Bespaar arbeidstijd en kosten

Ontwikkel een winstgevend en duurzaam verdienmodel | Resultaat voor u | Milgro

Ontwikkel een winstgevend en duurzaam verdienmodel

Doe 24/7 een beroep op ons: ook bij calamiteiten | Resultaat voor u | Milgro

Doe 24/7 een beroep op ons: ook bij calamiteiten

Incidentenmanagement

Calamiteiten gebeuren overal wel eens. Heeft u een lek, schade of een noodsituatie? Of ontstaat er een onverwachte stroom die buiten uw service valt? Ook voor incidentele stromen of stromen ontstaan uit schade biedt Milgro mogelijkheden tot een zo duurzaam mogelijke verwerking. We grijpen snel in en weten vaak op hele korte termijn de schade te beperken voor mens, milieu en reputatie. En natuurlijk lossen we uw calamiteiten voor u op.

Neem contact op 

Sustainable Consultancy: advies op maat of een pakket?

In 2030 moet ons grondstoffengebruik gehalveerd zijn en in 2050 is de Nederlandse economie volledig circulair. Uiteraard wilt u aan de slag met duurzaamheid binnen uw bedrijf. Een duurzame bedrijfsvoering levert een wezenlijke bijdrage aan de circulaire economie. Dat is beter voor het milieu, bespaart kosten en maakt dat u voldoet aan aan rapportage-eisen voor diverse (inter)nationale regelgevingen. Milgro’s experts kunnen u stap voor stap begeleiden in dit proces. We zijn heel benieuwd naar uw circulaire uitdaging

Neem vrijblijvend contact op

 

kloosterboer-1 | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

“Wij waren op zoek naar een partner die ons de controle gaf over onze afvalstromen om zelf de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor onze financiële- en duurzaamheidprestaties. In Milgro hebben we een partner gevonden die namens ons de afvalmarkt regisseert vanuit een digitaal ordersysteem. Wij hebben door dit inzicht volledig grip op onze prestaties. Bovendien worden wij in de breedste zin ontzorgt op dit vlak, zodat wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.”

Paul van Broekhoven, Manager Operations bij Kloosterboer

Voordelen van digitaal afvalmanagement

Milgro’s digitale tools brengen een circulaire economie en een duurzame bedrijfsvoering dichterbij. Wilt u snel een container laten ledigen? Roep de order af via onze afvalmanagement-app. Wilt u inzicht in de facturatie krijgen? Bekijk het handige overzicht in onze online portal. Heeft u inzicht nodig in uw besparingen en impact? Al die elementen zijn snel te zien in ons overzichtelijke dashboard. Hoe zouden onze digitale tools voor u kunnen werken?

Download factsheet