📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Samen creëren we impact

Milgro is trots op ruim dertig jaar ervaring in winstgevende duurzaamheid. People, planet, profit is voor ons dagelijke kost. Met onze online tools helpen we onze opdrachtgevers om meer inzicht te krijgen in hun afvalmanagement en om flink te besparen op kosten en arbeidstijd. Onze online portal en optimalisaties door onze Waste Engineers stimuleren duurzaam gebruik van grondstoffen en laten heel helder zien waar uw bedrijf winst kan behalen. Samen kunnen we impact maken. En winst natuurlijk. Ons motto is niet voor niets ‘earth and earn together’.

Vul het formulier in om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over wat onze aanpak voor u kan betekenen.

Resultaat voor u

Bespaar op tijd | Resultaat voor u | Milgro

Bespaar op tijd

Bespaar op uw kosten | Resultaat voor u | Milgro

Bespaar op uw kosten

Bespaar op uw gemaakte impact | Resultaat voor u | Milgro

Bespaar op uw gemaakte impact

Besparing voor u én de aarde

Milgro draagt zorg voor het efficiënt inzamelen en afvoeren van afval. Met een slimme logistieke structuur en onze digitale tools, bespaart u flink op tijd en arbeid. Met de digitale tools krijgt u niet alleen grip op uw afvalmanagement en kunt u stappen zetten richting een efficiënter gebruik van grondstoffen, maar bespaart u ook een hoop tijd op de werkvloer. Wij realiseren meetbare besparingen voor onze opdrachtgevers. Winst voor de natuur en winst voor u. 

Meer weten? Maak vrijblijvend kennis met ons portaal en dashboard en boek een demo.

Boek demo  

Het belang van de SDG's voor Milgro

Milgro voelt zich verbonden met een aantal van de zeventien SDG’s. Zo zijn wij voorstander van verantwoorde consumptie en productie en ondersteunen wij met onze dienstverlening het verminderen van de afvalberg. Natuurlijk willen wij dat onze oceanen schoon blijven, dat ecosystemen herstellen en dat de biodiversiteit beschermd wordt. Dat doen we door te werken aan een echt circulaire economie en een wereld zonder afval. Verbinden is daarbij het sleutelwoord: samen met anderen willen we onze doelen bereiken. 

Ook aan de slag? Download ons handige stappenplan.

Stappenplan

akzo-nobel-logo | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

Milgro denkt goed mee met ons en komt pro-actief met optimalisaties. Dat levert concrete resultaten op: Ons restafval met 60% is afgenomen en Milgro heeft voor meerdere afvalstromen een hoogwaardigere verwerking gevonden en geïmplementeerd. Ook wijst Milgro ons op kansen om afval te verminderen. Dat alles levert zowel een ecologisch als een economisch voordeel op. 

Joost Scheepers, HSE Manager bij AkzoNobel Decorative Coatings locatie Wapenveld

Voordelen van digitaal afvalmanagement

Milgro’s digitale tools brengen een circulaire economie en een duurzame bedrijfsvoering dichterbij. Wilt u snel een container laten ledigen? Roep de order af via onze afvalmanagement-app. Wilt u inzicht in de facturatie krijgen? Bekijk het handige overzicht in onze online portal. Heeft u inzicht nodig in uw besparingen en impact? Al die elementen zijn snel te zien in ons overzichtelijke dashboard. Hoe zouden onze digitale tools voor u kunnen werken?

Download factsheet