đź“…

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Verbeter uw milieuprestaties en meet uw impact op CO2.

Meten, weten en uitvoeren. Milgro neemt u stap voor stap mee om uw ambities op het gebied van duurzaam afval- en grondstoffenmanagement uit te voeren. En met de resultaten bent u ook nog eens goed voorbereid op wetgeving en audits.

Vul het formulier in om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over wat onze aanpak voor u kan betekenen.

Resultaat voor u

Goed voorbereid op wet- en regelgeving | Resultaat voor u | Milgro

Goed voorbereid op wet- en regelgeving

Doelstellingen meten | Resultaat voor u | Milgro

Doelstellingen meten

Sturen op inzicht | Resultaat voor u | Milgro

Sturen op inzicht

Geheel ontzorgd: Milgro is een one stop shop | Resultaat voor u | Milgro

Geheel ontzorgd: Milgro is een one stop shop

Inzicht in CO2-prestaties

Met onze gecertificeerde CO2-rapportage bent u verzekerd van een degelijk inzicht in de CO2-emissies die vrijkomen bij het afvalproces. Onze CO2-rapportages meten alle onderdelen van de levenscyclus van een product. We meten namelijk op basis van de LCA-methodiek. Zo werken we samen toe naar een circulaire economie.

Boek demo  Meer over LCA

Voldoe eenvoudig aan Europese wetgeving

Europese wetgeving op het gebied van milieu en duurzaamheid wordt steeds strenger. De CSRD vraagt u om aan te tonen welke duurzaamheidsrisico’s en -kansen uw bedrijf loopt en wat de gevolgen van uw bedrijfsvoering zijn voor mens en milieu. Geen eenvoudige klus. Of toch wel?


Meer over de CSRD

 

dycore-referentie | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

“Door het door Milgro verschafte inzicht in actuele en verwachte afvalkosten, is ons interne gesprek verschoven van de cijfers naar de inhoud. De geboden prognoses maken de kansen in procesefficiëntie en het terugdringen van verspilling inzichtelijk voor alle betrokkenen. Tevens zetten wij de data in om ons grondstoffengebruik te optimaliseren en hiermee niet alleen financiële maar ook ecologische impact te maken.”

Ton Nieuwenhuisen, assistent controller, Dycore

Tips en tricks om uw afval beter te scheiden

Hoe beter uw bedrijf afval scheidt, hoe makkelijker het is om uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom rapporteert Milgro op scheidingspercentage, zodat uw afvalstromen steeds zuiverder kunnen worden aangeboden. Onze experts kennen de beste tips en tricks om afval zo goed mogelijk te scheiden. Leer over afvalmanagement, de circulaire economie en de waarde van afval in onze interactieve Zero Waste Workshop.  

Lees meer