📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Altijd een passende oplossing met ons netwerk

‘Een grondstof is afval die de weg kwijt is,’ zeggen we bij Milgro. Wij verbinden met ons grote netwerk de afvalstroom met de meest passende verwerker op basis van ecologie, economie of servicekaders. Zo maken we een grondstofrotonde binnen de eigen keten. Dat is niet alleen economisch slim, maar ook ecologisch verstandig. 

Vul het formulier in om vrijblijvend meer informatie aan te vragen over wat onze aanpak voor u kan betekenen.

Resultaat voor u

Inzicht en data | Resultaat voor u | Milgro

Inzicht en data

Totale ontzorging | Resultaat voor u | Milgro

Totale ontzorging

Digitale tools | Resultaat voor u | Milgro

Digitale tools

Zicht op kansen | Resultaat voor u | Milgro

Zicht op kansen

Onze aanpak en werkwijze

Onze aanpak is anders. Wij verbinden in ons netwerk de ontdoeners van gebruikte grondstoffen met verwerkers ervan (die noemen wij ontvangers). We willen met die verbinding iets toevoegen: iets beter maken. Impact maken. Dit doen we al dertig jaar met succes. 

Maak kennis

Totaal ontzorgd

Met onze aanpak wordt uw bedrijf volledig begeleid in uw afval- en grondstoffenmanagement. Met onze online portal en servicedienst, onze rapportages, dashboards en tracking systemen bent u verzekerd van smart waste management. Geen verspilling meer en een duidelijke stap richting een circulaire economie. Met als eindresultaat: winstgevende duurzaamheid; goed voor uw bedrijfsresultaten en goed voor de aarde.

yask | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Met de rapportages van Milgro heb ik inzicht gekregen waarmee ik bij mijn klant veel meer toegevoegde waarde kan bieden. Ook heb ik nu, specifiek voor mijn klant, de meest efficiënte afhandeling van alle afvalstromen.''

Martijn Schakelaar, Contractmanager Yask Facility Management

Voordelen van digitaal afvalmanagement

Milgro’s digitale tools brengen een circulaire economie en een duurzame bedrijfsvoering dichterbij. Wilt u snel een container laten ledigen? Roep de order af via onze afvalmanagement-app. Wilt u inzicht in de facturatie krijgen? Bekijk het handige overzicht in onze online portal. Heeft u inzicht nodig in uw besparingen en impact? Al die elementen zijn snel te zien in ons overzichtelijke dashboard. Hoe zouden onze digitale tools voor u kunnen werken? Boek vrijblijvend een demo en we laten het u zien.

Boek demo