Our different view on waste

Milgro always strives for profitable sustainability in its collaborations. In other words:

Earth and earn together

When Milgro moved into the current building on Pittsburghstraat in 2013, earth was central to the concept for our office design. End-of-use materials were also chosen for our second office in the Tollensfabriek. By giving materials a different function (rethink), we extend the use of these raw materials.

Our office furnishing, for example, is made up of residual materials. Curious looks from passers-by are regularly cast through our windows. Because working in a greenhouse, meeting at a windmill blade or generating your own electricity via an exercise bike; it's not something you see everyday. That makes our office environment not only pleasant to work in, but also inspiring. 

 

Milgro's special office

museumshop
conference table
coffee table
the solar pavilion
canteen table
the tire seat
stairwell 1
stairwell 2
airplane trolley
conference table
the solar pavilion
the tire seat
stairwell 2
Tour Milgro Lage Resolutie

If this video from a few years ago shows anything, it is that our office is also evolving. Conference rooms and our museum shop have now been added to the interior, among other things. Would you like to admire the most current version? We are happy to give you a tour through our unique office. During the tour you will see how our working environment fits in with our clear vision: 'waste is a raw material that has lost its way.'

follow us