📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Sector Bouw

De bouwsector is volop in beweging. De opkomst van nieuwe technologieën zoals Kunstmatige Intelligentie (AI) en Augmented Reality (AR) veranderen de aard van het werk. Deze innovatieve technieken dragen bij aan de modernisering van de sector en bieden mogelijkheden om operationele processen te optimaliseren, zoals het digitaliseren van afvalmanagement. 

Wilt u uw afvalmanagement efficiënter inrichten? En meer inzicht verkrijgen in uw afvalstromen en ecologische prestaties, zoals CO2-uitstoot? Milgro kan het volledige afvalmanagement voor u regelen. Niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor uw portemonnee.

Maak kennis

De voordelen van digitaliseren betalen uit

Het digitaliseren van uw afvalmanagement bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook volledig inzicht in uw afvaladministratie. Bij Milgro is technologie de basis van onze werkwijze. We zetten digitale tools in om uw afval- en grondstoffenmanagement te optimaliseren. Door middel van ons dashboard en rapportages heeft u volledig en online inzicht in uw afvaladministratie en kunt u samen met onze experts sturen op betere milieuprestaties voor uw organisatie.

Meer weten? Download onze factsheet.

Download factsheet

Maak kennis

Bij Milgro streven we ernaar om onze klanten te inspireren, te innoveren en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement staan we voor u klaar. We ontzorgen u volledig, waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Maak nu kennis met ons!

Maak kennis

lineage | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

“Wij waren op zoek naar een partner die ons de controle gaf over onze afvalstromen om zelf de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor onze financiële- en duurzaamheidprestaties. In Milgro hebben we een partner gevonden die namens ons de afvalmarkt regisseert vanuit een digitaal ordersysteem. Wij hebben door dit inzicht volledig grip op onze prestaties. Bovendien worden wij in de breedste zin ontzorgt op dit vlak, zodat wij ons kunnen focussen op onze kernactiviteiten.”

Paul van Broekhoven, Manager Operations bij Lineage Vlissingen