📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Sector Chemie

Nieuwe technologieën en het hergebruik van biobased grondstoffen spelen een steeds belangrijkere rol in de chemiesector. Om mee te gaan met deze ontwikkelingen, heeft u de juiste kennis en expertise nodig. Heeft u niet veel kennis over de afvalmarkt of afvalstromen? Geen zorgen! Wij kunnen u helpen bij het managen van uw afval en u meer inzicht geven in uw ecologische prestaties.

Maak kennis

De voordelen van digitaliseren betalen uit

Het digitaliseren van uw afvalmanagement bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook volledig inzicht in uw afvaladministratie. Bij Milgro is technologie de basis van onze werkwijze. We zetten digitale tools in om uw afval- en grondstoffenmanagement te optimaliseren. Door middel van ons dashboard en rapportages heeft u volledig en online inzicht in uw afvaladministratie en kunt u samen met onze experts sturen op betere milieuprestaties voor uw organisatie.

Meer weten? Download onze factsheet.

Download factsheet

Maak kennis

Bij Milgro streven we ernaar om onze klanten te inspireren, te innoveren en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement staan we voor u klaar. We ontzorgen u volledig, waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Maak nu kennis met ons!

Maak kennis

akzo-nobel-logo | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro denkt goed mee met ons en komt pro-actief met optimalisaties. Dat levert concrete resultaten op: Ons restafval met 60% is afgenomen en Milgro heeft voor meerdere afvalstromen een hoogwaardigere verwerking gevonden en geïmplementeerd. Ook wijst Milgro ons op kansen om afval te verminderen. Dat alles levert zowel een ecologisch als een economisch voordeel op.'' 

Joost Scheepers, HSE Manager bij AkzoNobel Decorative Coatings locatie Wapenveld