🗑️

Webinar: CSRD (English) | 23 april 2024

Registreer

Auteur

Milgro

Datum

5 september 2019

Leestijd

1 minuut

NPM Capital kiest voor Milgro

Milgro Groep is door NPM Capital gekozen als partner voor het afvalmanagement van de bedrijven waarin NPM participeert. De keuze voor Milgro is de uitkomst van een eind 2018 door NPM gestarte marktconsultatie en een daarop volgende tenderprocedure.

NPM Capital, onderdeel van SHV, is een Nederlandse investeringsmaatschappij die samen met haar participaties bouwt aan bedrijven aan de toekomst. NPM beschouwt verantwoord ondernemerschap als een van de pijlers van lange termijn waardecreatie. Daarom stimuleert NPM haar participaties om proactief in te spelen op maatschappelijke thema's, door bijvoorbeeld innovatie en duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van hun strategie.

Duurzaamheid en innovatie vormden ook belangrijke criteria in de tenderprocedure voor het afvalmanagement van de NPM-bedrijven. De unieke technologie, methodiek en aanpak van Milgro bleken volledig aan te sluiten op de doelstellingen van NPM.

Laurens Groen, CEO van Milgro, is dan ook blij met de samenwerking. ”NPM Capital is een internationaal gereputeerde onderneming, met participaties die in hun markt toonaangevend zijn. Wij zijn er trots op de NPM-bedrijven te gaan ondersteunen in best-in-class afval-beheer en het duurzamer inzetten van grondstoffen. Daarmee dragen wij bij aan het NPM-motto ‘Building better business together'.