📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan

Auteur

Milgro

Datum

26 april 2016

Leestijd

1 minuut

Milgro partner van De Verspillingsfabriek

Milgro gaat samenwerken met De Verspillingsfabriek. De partijen hebben een overeenkomst getekend waarmee Milgro zich als partner verbindt aan De Verspillingsfabriek.

Voor beide bedrijven is het terugdringen van de verspilling van grondstoffen de kern van de eigen missie. De Verspillingsfabriek richt zich daarbij op het tegengaan van de verspilling van voedingsmiddelen door van reststromen smaakvolle producten te maken. Milgro brengt bedrijven in control over hun afvalstromen en zorgt voor reductie van grondstofverspilling in bedrijfs- en ketenprocessen. Daarmee faciliteert Milgro haar opdrachtgevers in de transitie naar de circulaire economie.

“Wij zien in Milgro een belangrijke partner”, aldus Corien Poederbach, directeur van De Verspillingsfabriek. “Als specialist in duurzaam grondstoffenmanagement beschikt Milgro over bijzondere kennis en tools. In combinatie met de unieke, onafhankelijke positie van Milgro in de keten zorgt dit ervoor dat wij in control komen over de in te zetten – eerder verspilde – grondstoffen. Dit is een grote meerwaarde voor het succes van De Verspillingsfabriek”.

“De Verspillingsfabriek sluit uitstekend aan op onze activiteiten in de voedingsindustrie”, stelt Laurens Groen, CEO van Milgro. “Onze aanpak en tools voor afvalbeheersing en het inzichtelijk maken van grondstofverspilling zijn bewezen effectief. Ze leveren winst op voor de opdrachtgever, het milieu en de wereld. Milgro heeft voor verspilling geen genade. Daarom is De Verspillingsfabriek een geweldig initiatief waaraan we ons graag committeren”.

Lees hier het volledige persbericht.