📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan

Author

Milgro

Date

14 juli 2022

Reading time

1 minute

De Loft en het Milgro Experience Centre

Wanneer bezoekers bij een van de kantoren van Milgro binnenstappen, is de verbazing van de gezichten af te lezen. Onze kantoren zijn nu immers geen eenheidsworst, maar een bijzondere weergave van onze visie. Ons nieuwe kantoor in de Loft vormt hierin geen uitzondering.

De Loft op het RDM terrein

Allereerst is er natuurlijk de locatie. De Loft ligt midden in de haven op het Innovation Dock in het Rotterdam Makers District. Een terrein waar innovatie de norm is en bedrijven en kennis- en onderwijsinstellingen samenkomen en samenwerken. Een inspirerende plek waar de wereld, in de vorm van internationale zeeschepen, letterlijk aan je voeten voorbij komt. Helemaal goed te ondervinden wanneer je naar het terrein reist met de elektrische watertaxi.

01-loft-watertaxi-elektrisch-haven

Het Innovation Dock

In het Innovation Dock is het nooit stil. In de monumentale industriële hal bruist het van de bedrijvigheid. Op de begane grond vind je het Milgro Experience Centre. Hier ervaart de bezoeker wat natuurlijk kapitaal management inhoudt en welke impact het kan hebben op een organisatie. Opvallend is het antieke weeghuisje, wat staat voor het geweten van ons werk. Meten is immers weten. En door onder andere het verzamelen van data kunnen ecoprestaties worden gemeten. Zo werken wij verder aan onze missie om het managen van natuurlijk kapitaal op winstgevende wijze te integreren in de bedrijfsvoering van ondernemingen.

02-loft-weeghuisje-experience-centre

De aarde centraal

Ons kantoor de Loft is bovenin het gebouw en bereikbaar per lift of trap. Niet te missen is de enorme globe midden in de ruimte. Dit meer dan manshoge model van de aarde is het centrum van de Loft. Letterlijk en figuurlijk. De aarde is immers waar het om draait; ecologie en economie in balans dat is ons streven. Earth & earn together. En dat is weer een mooie brug naar ons uitzicht door de ramen. Met de inspirerende Rotterdamse haven als ons uitzicht.

02-loft-milgr

Op de hoogte blijven?

Regelmatig publiceren wij artikelen en blogs over het belang van natuurlijk kapitaalmanagement en duurzaam afval- en grondstoffenmanagement. Op de hoogte blijven? Volg Milgro op LinkedIn.

 

Ook in onze kantoren maken we volop gebruik van end-of-use materialen