Milgro afvalstoffen verduurzamen tot grondstoffen

meer weten over onze focusmarkten?

scroll verder

meer weten over onze focusmarkten?

scroll verder

meer weten over onze focusmarkten?

scroll verder

meer weten over onze focusmarkten?

scroll verder

meer weten over onze focusmarkten?

scroll verder

meer weten over onze focusmarkten?

scroll verder

reconnecting nature

Milgro is trots op haar snelgroeiende portfolio van opdrachtgevers. Daartoe behoren veel (middel)grote bedrijven en multinationals binnen 6 focussectoren. 

food

Op basis van onze data-driven aanpak, jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en sectorspecifieke benchmarking tools helpen wij bedrijven in de foodsector om direct ecologisch en economisch resultaat te boeken. Koplopers in de sector krijgen inzicht waarmee ze hun afvalstromen beheersen en meer waarde halen uit hun grondstoffen. 

Milgro, afvalmanagement. Het managen van natuurlijk kapitaal biedt bedrijven volop kansen voor winstgevende duurzaamheid.

Bij Milgro zijn we continu opzoek zijn naar mogelijkheden om te verbeteren, met ecologie en economie in balans. Gedreven en zonder een kans onbenut te laten realiseren we meer waarde voor onze opdrachtgevers. Via deze partnerships brengen we de circulaire economie een stapje dichterbij.

Nienke Keen
Circular Economy Officer, Milgro

Nienke Keen

ook grip op uw afval krijgen?

vraag een waste scan aan

industry

Industriële bedrijven, waaronder toeleveranciers voor de bouw, zijn een belangrijke doelgroep voor Milgro. Juist in deze sector worden veel grondstoffen omgezet in halffabricaten en eindproducten. De aanpak van Milgro gericht op een hoger waardebehoud van grondstoffen biedt deze sector dan ook veel kansen om tot winstgevende duurzaamheid te komen.

akzo-nobel-logo
quotes van Milgro over afvalmanagement

Door de samenwerking met Milgro besparen we veel tijd bij het opstellen van rapportages en we maken aantoonbaar stappen in het duurzamer laten verwerken van afvalstoffen. Een jaar na start met Milgro scoorden we in onze interne audit een 8 voor afvalmanagement. Een heel punt hoger dan in de vorige audit. Een resultaat waar we trots op zijn.

Ronald van Weerdenburg,
HSE specialist Akzo Nobel Car Refinishes

van afval als zorg naar grondstof als kans?

vraag een waste scan aan

infra & onderhoud

Ontzorgen en service zijn naast het verbeteren van duurzaamheid belangrijke doelen - ook voor netbeheerders en onderhoudsbedrijven. De digitale aanpak van Milgro biedt inzicht, transparantie en een sluitende administratie voor alle projectlocaties. Van daaruit start de continue cyclus van verbetering, gericht op optimalisatie, reductie en hergebruik, met als resultaat waardebehoud van grondstoffen.

wilt u uw afvalproces optimaal efficiënt inrichten?

plan een waste scan

logistics & supply chain

De logistiek is een sleutelsector in de economie. In de ontwikkeling naar een circulaire economie zal dit belang verder toenemen. Naast de ‘heenreis’ ontstaat immers in toenemende mate de noodzaak ook de ‘terugreis’ goed te organiseren en dit biedt de sector kansen. Op basis van een duidelijke visie, een ketengerichte aanpak en bewezen effectieve tools biedt Milgro dienstverleners in logistiek en ‘supply chain management’ de mogelijkheid effectief op deze kansen in te spelen.

kloosterboer
quotes van Milgro over afvalmanagement

wij waren op zoek naar een partner
die ons de controle gaf over onze afvalstromen omdat we zelf verantwoordelijkheid wilden dragen voor onze financiële- en duurzaamheidsprestaties. In de samenwerking met Milgro hebben we een partner gevonden die namens ons regie voert over de afvaldienstverleners.

Paul van Broekhoven, Manager Operations 
Kloosterboer

van afval als zorg naar grondstof als kans?

vraag een waste scan aan

mobility

Milgro is marktleider in de Nederlandse mobiliteits- en automotivesector. Zo werken wij voor honderden dealer-, schade- en servicebedrijven voor personenwagens en trucks in Nederland en andere Europese landen. De eenvoud, efficiency en het inzicht in het afvalbeheer dat met Milgro's digitale proces wordt geboden, plus de beste service & support, is de reden waarom mobiliteitsbedrijven voor Milgro kiezen. 

100% sluitende administratie en rapportage van uw afvalstoffen?

vraag een waste scan aan

retail

Milgro beschikt over de kennis, tools en ervaring om te zorgen voor eenduidige, beheerste afvalmanagementprocessen, gevalideerde rapportages, benchmarking van prestaties en resultaatgerichte innovatie. Dit biedt grotere retailorganisaties interessante kansen om duurzaamheid zichtbaar te verankeren binnen de bedrijfsvoering en zodoende tot betere grondstofprestaties te komen. 

wilt u ook grip op uw afval krijgen?

vraag een waste scan aan