📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Sector Voedingsindustrie

De voedingsindustrie is de grootste industrie van Nederland. Door automatisering en robotisering is deze industrie continu aan het veranderen en verbeteren. Belangrijke thema's zijn duurzaamheid,  verpakkingen, het terugdringen van voedingsverspilling en voldoen aan wetgeving. Wilt u altijd compliant zijn? Milgro biedt volledig inzicht en handige rapportages. Met onze expertise vinden we oplossingen voor het ledigen van uw containers en staan we voor u klaar bij incidenten en calamiteiten.

Maak kennis Download whitepaper 

 

Download ons whitepaper

De voedingsindustrie speelt een essentiële rol in de economie. Het is van belang dat deze industrie zich niet alleen blijft doorontwikkelen met oog op het milieu, maar ook inspeelt op veranderende consumentenbehoefte. Weten hoe de foodsector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is? Download dan nu het whitepaper!

Download whitepaper

Neem deel aan onze webinars

Wilt u meer weten over onderwerpen rondom de voedingsmiddelenindustrie? We geven regelmatig gratis webinars over bewegen richting een circulaire foodsector, voedselverpakkingen en voedselverspilling. We gaan dieper in op welke rol voedselverpakkingen en voedselverspilling spelen in het komen tot een circulaire foodsector. Bekijk alle events en schrijf u meteen in!

Bekijk alle events

 

friesland-campina | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

"Het dashboard van Milgro geeft mij niet alleen volledig inzicht in de opbrengsten, fluctuaties, verbeteringen én ecologische impact van ons afvalmanagement. Doordat ik verschillende locaties met elkaar kan vergelijken, kan ik sturen op best practices. Daarnaast is het voor mij eenvoudig geworden om periodieke rapportages uit te draaien en te delen. Handig voor interne berichtgeving, maar ook voor audits en om te voldoen aan wet- en regelgeving."

Martijn Boon, Regional Facility Services Manager  (Amersfoort and Wageningen), Friesland Campina