📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Sector Zorg

Technologische ontwikkelingen, innovaties en digitalisering krijgen een steeds grotere rol in de zorgsector. Hoe gaat u hiermee om? Wij helpen u op weg met deze veranderingen, bijv. door het digitaliseren van uw afvalproces. Bij Milgro regelen we uw afval- en grondstoffenmanagement volledig, waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Bespaar tijd en kosten en voldoe aan duurzaamheidseisen met onze efficiënte afvalservice.

Maak kennis

De voordelen van digitaliseren betalen uit

Het digitaliseren van uw afvalmanagement bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook volledig inzicht in uw afvaladministratie. Bij Milgro is technologie de basis van onze werkwijze. We zetten digitale tools in om uw afval- en grondstoffenmanagement te optimaliseren. Door middel van ons dashboard en rapportages heeft u volledig en online inzicht in uw afvaladministratie en kunt u samen met onze experts sturen op betere milieuprestaties voor uw organisatie.

Meer weten? Download onze factsheet.

Download factsheet

Maak kennis

Bij Milgro streven we ernaar om onze klanten te inspireren, te innoveren en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement staan we voor u klaar. We ontzorgen u volledig, waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Maak nu kennis met ons!

Maak kennis

ruwbouwgroep | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

“De gemotiveerde en adequate accountbeheerders van Milgro zijn goed op de hoogte van de situatie op onze locaties en van de ontwikkelingen in de maatschappij en de markt.”

Ad Wirken, Procurement Manager bij De RuwBouw Groep