šŸ“…

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan

Author

Milgro

Date

24 november 2023

Reading time

1 minute

PostNL Amsterdam vermindert restafval met nieuwe inzamelingsstructuur

PostNL Amsterdam heeft een vernieuwing in de afvalinzameling doorgevoerd, om de hoeveelheid restafval te verminderen en het percentage gescheiden afval te verhogen. Voorheen verdwenen papier, karton en plastic in de restafvalpers, wat resulteerde in een restafval percentage van 78%. 

Milgro heeft op de brievensorteerlocatie van PostNL maar liefst 140 nieuwe inzamelmiddelen geplaatst. De nieuwe inzamelstructuur is voorzien van duidelijke inzamelinstructies om ervoor te zorgen dat het gescheiden inzamelen van afval op een efficiƫnte en effectieve manier gebeurt. Hiermee zijn de eerste stappen gezet om het gewenste resultaat te behalen.

postnl-milgro-02

postnl"Door de verbeterde afvalstructuur worden onze medewerkers bewust en onbewust gestimuleerd om het afval beter te scheiden, waardoor PostNL de kosten en de CO2 uitstoot reduceert."

Meer weten?

Pim---vierkantMilgro leidt uw afvalstromen in goede banen. Met onze innovatieve software en hardware weten we bijvoorbeeld binnen no-time of uw containers wel handig gepositioneerd of efficiƫnt gevuld zijn. Met data en trackers kunnen we een enorm verschil maken voor efficiƫnter afvalmanagement en een duurzame bedrijfsvoering.

Wilt u meer weten over onze aanpak of in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden voor uw organisatie doornemen? Maak dan nu een afspraak met Pim Louer, Team Lead Waste Engineering Logistics bij Milgro.