Medewerker Datacenter

Location icon locatiesRotterdam   Time icon 32 - 40 uur   Graduation hat icon HBO / WO

Verbindend • Secuur • Kwaliteitsgericht • Analytisch

Ben je secuur en kwaliteitsgericht? En heb je affiniteit met administratie en diverse computersystemen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Wij zijn Milgro, hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. En we zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als Medewerker Datacenter.

Solliciteer direct


milgro-medewerkers-header


Wat ga je doen?

Als Medewerker Datacenter zorg je voor een juiste administratieve inrichting. Je gebruikt rapportages om administratieve onvolkomenheden te signaleren en te corrigeren in het systeem. Dit resulteert in betrouwbare en actuele data waarmee Milgro ecologische en economische verbeteringen kan realiseren bij haar klanten. Je vervult dus een belangrijke taak binnen Milgro.

Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en bijhouden van het digitale klantportaal van de aan jou toegewezen klanten, zodat zowel de klant als de uitvoerder in staat wordt gesteld om de vrijgekomen (afval)stromen op een correcte manier in te zamelen. Alle gegevens over het inzamelen van de stromen vormen samen de factuur. De facturatie verzorg je ook: je controleert de binnengekomen gegevens en maakt alle verkoopfacturen op zodat deze tijdig en correct naar je klanten worden verstuurd.

Milgro is een kerngezonde, snel groeiende en ambitieuze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een (pro)actieve bijdrage levert aan de samenwerking binnen jouw afdelingen en een goede relatie aangaat met de overige afdelingen binnen Milgro, waardoor stabiele, efficiënte en effectieve werkprocessen ontstaan.

De ideale kandidaat

 • Beschikt over minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding en MBO+ werk- en denkniveau
 • Heeft bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring en ruime ervaring met computersystemen
 • Is een gedreven persoonlijkheid met een sterke mate van kwaliteitsgerichtheid
 • Neemt verantwoordelijkheid, werkt accuraat en krijgt energie van problemen oplossen

 

 • Beschikt over goede contactuele eigenschappen, een sterk analytisch denkvermogen, cijfermatig inzicht en heeft focus voor de specialistische functie
 • Weet een goede balans te vinden tussen procesgericht werken en denken in verbeterstappen
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan waarbij je werkzaam bent in één van onze drie inspirerende kantoren in Rotterdam
 • Professionele en leuke collega’s
 • Een prettige informele werksfeer
 • De kans om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Wie is Milgro?

Milgro is hét technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal. Wij stellen organisaties in staat een duurzame omgang met grondstoffen op winstgevende wijze in hun bedrijfsvoering te integreren. Daarmee versnellen wij ‘het nieuwe normaal’ van een circulaire economie.

Milgro is een ambitieuze organisatie waarin technologie, ondernemerschap, innovatie en maatschappelijke relevantie samenkomen. Werken bij Milgro betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Ja, ik wil deze baan bij Milgro!

Leuk dat je enthousiast bent geworden! We zien je sollicitatie graag tegemoet. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar onze recruiter Gina Bravenboer via werkenbij@milgro.nl

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blogs over

werkenbij
werkenbij
werkenbij
jerrin-vierkant
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro is een enorm inspirerende werkomgeving; mede door onze hardwerkende en onwijs gemotiveerde collega's! Hier leeft het motto om het werk elke dag een stukje beter te doen, zodat we in staat zijn en blijven om onze opdrachtgevers dag in en dag uit te verwonderen.''

Jerrin Rasidin, HR Officer