Auteur

Milgro

Datum

21 februari 2022

Leestijd

1 minuut

Milgro opent nieuwe locatie in de Loft op het RDM-terrein in Rotterdam

Naast de locaties aan de Pittsburghstraat en in de Tollensfabriek, zal Milgro vanaf 1 maart ook gehuisvest zijn in de Loft. Dit bijzondere gebouw ligt midden in de haven op het Innovation Dock in het Rotterdam Makers District. Ooms Makelaars trad op als verbindende partij namens de verhuurder, Port of Rotterdam.

Rotterdam Makers District

Het Rotterdam Makers District kenmerkt zich door een bedrijfsklimaat dat samenwerking tussen bedrijven en kennis- en onderwijsinstellingen stimuleert. Met innovaties op het gebied van technologie en verduurzaming tot gevolg.

loft-rdm-02

Transitie 

Deze proeftuin van duurzame technologische ontwikkelingen die de transitie naar de nieuwe economie bevorderen, is een plek waar Milgro zich thuis voelt. Daarom betrekken wij vanaf 1 maart een kantoorruimte op de Innovation Dock, dat voorheen dienst deed als opleidingscentrum van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Bijzonder toeval wil dat voorheen een van onze ontdoeners, namelijk innocent drinks nog in deze ruimte heeft gehuisd.

loft-rdm-03

Bijzondere inrichting

Uiteraard kiest Milgro voor een bijzondere inrichting voor de 900m2 kantoorruimte en het kavel van 100m2, net zoals de andere kantoren zijn ingericht. Door end-of-life materialen toe te passen in een nieuwe functie als kantoormeubilair verlengen we de levensduur van grondstoffen. In de Loft zal in samenwerking met Refunc, een modulaire structuur aangebracht worden die de transitie van lineair naar circulair visualiseert.

loft-rdm-04

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van Milgro en de Loft? Regelmatig plaatsen wij berichten over innovaties, onze kijk op afval en de circulaire economie. Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn