Auteur

Milgro

Datum

9 november 2020

Leestijd

1 minuut

Milgro bij top 25% in duurzaam­­­heid bij leverancierscheck DHL

Leveranciers van DHL, waaronder ook Milgro worden jaarlijks getoetst op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het onafhankelijke platform EcoVadis. Op basis van beleid, acties en resultaten op het gebied van duurzaamheid wordt een score gegeven. Milgro behaalde dit jaar een zilveren medaille. De zilveren medaille behalen betekent dat Milgro bij de bovenste 25% van de industrie behoort. Daarbij scoort Milgro beter dan 89% van vergelijkbare bedrijven op duurzaamheid.

EcoVadis levert een beoordelingsplatform op het gebied van duurzaamheid en wordt ingezet voor (wereldwijde) duurzame aankopen. Als missie hanteert het bedrijf om 's werelds meest vertrouwde duurzaamheidsbeoordelingen te geven, waardoor alle bedrijven risico's kunnen verminderen, prestaties kunnen verbeteren en milieu- en sociale resultaten kunnen verbeteren.

We zijn erg blij met het behalen van dit resultaat, het laat ons zien waar we kunnen verbeteren en zo het milieu te ontlasten en een positieve impact voor onze medewerkers en de samenleving te vergroten.