📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Auteur

Milgro

Datum

3 april 2023

Leestijd

1 minuut

Milgro bij top 15% van duurzame bedrijven

Milgro behoort tot de bovenste 15% van de industrie volgens het onafhankelijk ratingbureau EcoVadis, gespecialiseerd in het beoordelen van duurzaamheidsprestaties van bedrijven. Ons beleid, acties en resultaten op het gebied van 'Milieu', 'Arbeid en mensenrechten', 'Ethiek' en 'Duurzaam inkopen' werden beoordeeld. De overall score van Milgro steeg van 60 naar 63 punten, wat resulteerde in het behalen van een zilveren medaille.

EcoVadis heeft als missie om 's werelds meest vertrouwde duurzaamheidsbeoordelingen te geven, waardoor bedrijven hun risico's kunnen verminderen, prestaties kunnen verbeteren en milieu- en sociale resultaten kunnen verbeteren. Het beoordelingsplatform op het gebied van duurzaamheid wordt wereldwijd ingezet voor duurzame aankopen.

We zijn erg blij met dit resultaat en zien het als een leidraad om verdere verbeteringen aan te brengen om het milieu te ontlasten en een positieve impact voor medewerkers en de samenleving te vergroten. We blijven echter niet stilzitten en streven naar goud. We zullen in 2023 onze duurzaamheids- en impactbeleid formaliseren en professionaliseren als onderdeel van onze propositie op Natuurlijk Kapitaal Management.