📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Auteur

Milgro

Datum

14 februari 2023

Leestijd

1 minuut

Lancering dashboard in Milgro's online portal

Milgro lanceert een online dashboard voor haar klanten. Die krijgen vanaf vandaag, 14 februari, via de online omgeving van Milgro 24 uur per dag 7 dagen per week toegang tot hun afval- en grondstoffenrapportages en KPI's. Hiermee biedt Milgro een product wat geïnspireerd is op het in vele huiskamers te vinden dashboard van een bekende energieleverancier. Met het verschil dat dít dashboard inzicht biedt in de performance van afval en grondstoffen.

Waarom een dashboard?

Milgro heeft als doel om bedrijven te ondersteunen in het behalen van duurzame ambities. Transparantie is hierin belangrijk. En transparantie start met inzicht: wat doen we nu, waar kunnen we verbeteren en waar werken we naar toe?

Uw KPI’s en prestaties in één overzicht

Milgro begrijpt dat het soms lastig is om overzicht te houden over alle regels en data. Daarom bieden wij met het dashboard een digitale oplossing om in één oogopslag te zien hoe uw bedrijf presteert. Vanuit de overzichtspagina van het dashboard, klikt u door naar verdiepende compliance-, facility-, inkoop-, finance- of operation-rapportages en dashboards.

dashboard-900x600-zand

Wat betekent het dashboard voor onze opdrachtgevers?

Elke opdrachtgever van Milgro heeft vanaf nu toegang tot een eigen dashboard, gekoppeld aan ons online portal. Het geeft inzicht in doelen en prestatie-indicatoren van op het gebied van afval, verspilling en grondstoffen. Zo kunnen onze opdrachtgevers niet alleen efficiënter werken en tijd besparen. Maar voldoen ze ook aan gestelde overheidseisen op het gebied van afval, hebben ze inzicht in de voortgang op duurzaamheid en zijn ze voorbereid op audits, controles én wetgeving zoals de CSRD en CSDD.

Op 14 februari gaat het dashboard 1.0 voor al onze bestaande opdrachtgevers live via Milgro's online portal. Komende periode wordt er volop doorontwikkeld op functionaliteiten en rapportages. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons op LinkedIn

Meer weten?

Benieuwd hoe het werkt? Download onze productsheet of boek een vrijblijvende demo