📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Auteur

Milgro

Datum

12 mei 2022

Leestijd

1 minuut

Gijs Derks benoemd tot managing director Milgro

Milgro heeft Gijs Derks per 1 mei benoemd tot managing director en tevens zal hij het directieteam van Milgro versterken. Derks heeft een ruime ervaring als directeur op zowel operationeel als op commercieel gebied opgedaan binnen Van Gansewinkel en later Renewi.

Met deze achtergrond zal Derks inzetten, samen met het operationele team van Milgro, op het verder schaalbaar maken van de Milgro-organisatie. Samenwerken aan optimale processen voor de verdere ontwikkeling en groei van Milgro om winstgevende duurzaamheid te realiseren is de opdracht. Milgro maakt het gebruik van grondstoffen binnen Europa meetbaar, beheersbaar en beschikbaar door de inzet van onze technologie, unieke aanpak en methodiek. Daarbij streven we naar een gezonde balans tussen Earth & Earn en met onze technologie en services dragen wij bij aan het versnellen van de circulaire economie.

“De unieke positie in de grondstofketen maar zeker ook de ambitie van Milgro als verbinder, verbeteraar en verwonderaar in de grondstoffentransitie is voor mij de reden om per 1 mei te starten als Managing Director.”
Gijs Derks

“Milgro zit in een transitiefase om nog beter schaalbaar te worden en de komende jaren aantoonbare ecologische impact te maken voor al onze partners. Met de komst van Gijs hebben we brede ervaring en expertise binnengehaald. Waarbij we streven naar een zo effectief mogelijke transitie om zo onze organisatie klaar te maken voor de volgende groeifase als data-technologiebedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal, nationaal en internationaal”, aldus Laurens Groen.