Auteur

Milgro

Datum

21 februari 2018

Leestijd

1 minuut

Francien Eppens in MilieuMagazine

Francien Eppens, Consultant Resource Management bij Milgro, zet zich al jaren in voor groei naar circulairiteit in bedrijven en ketens. Aanleiding voor MilieuMagazine om haar te interviewen voor de rubriek Milieuprofessional.

"Het organiseren van ketens is precies de uitdaging waarom ik sinds kort als Consultant Resource Management aan het werk ben bij Milgro. We gaan vanuit partnership met de klanten aan de slag en zorgen er daarbij voor dat ze inzicht in en grip op hun eigen afval- en grondstoffensituatie krijgen. Van daaruit dagen we ze uit om met hun creativiteit, kennis en ondernemerschap - ondersteund door ons vakmanschap - circulaire kansen te creëren voor de eigen business en voor vruchtbare samenwerking met ketenpartners.”

“Niet toevallig werk ik nu bij een bedrijf met als kernpropositie ‘winstgevende duurzaamheid’. Dat is me - dat zal je inmiddels niet meer niet verbazen - op het lijf geschreven. Het kan ook niet zonder de link, als we de ambitie hebben om snel tot een circulaire samenleving te komen.”

Lees het interview in MilieuMagazine