📅

Webinar: CSRD, hoe starten? | do 12 sept en on demand te bekijken

Meld u aan

Auteur

Milgro

Datum

1 juli 2024

Leestijd

1 minuut

VOKA Charter Duurzaam Ondernemen behaald

Op 27 juni heeft Voka, het grootste Vlaamse netwerk van ondernemingen, het Voka Charter Duurzaam Ondernemen uitgereikt aan 100 ondernemingen. De 100 ondernemingen deelden hun best practices op het gebied van duurzaamheid. Met dit charter krijgen bedrijven erkenning voor hun duurzame inspanningen van het afgelopen jaar.

Milgro is een van deze 100 geselecteerde ondernemingen. We kwamen versneld in aanmerking voor het charter, omdat duurzaamheid diep verankerd zit in onze organisatie en we blijven werken aan verbeteringen met de SDG's als leidraad. Het behalen van het charter vinden we een grote eer. Bovendien is de uitreiking voor ons een opmaat naar het SDG Pioneer certificaat.

Vokacharter-milgro

Het organiseren van dit charter is voor Voka inmiddels een traditie. We waarderen het om onderdeel te zijn van deze mooie groep gelijkgestemde ondernemingen. Samenwerking zorgt voor versterking. Bovendien zijn we trots op het charter; we geloven dat het bijdraagt aan het delen van kennis, ervaring en inspiratie om nog meer impact te maken op het gebied van duurzaamheid.

beeld-Voka-charter

Welke best practice deelde Milgro voor de Voka charter? We deelden ons vernieuwde dashboard. Hierin geven we bedrijven niet alleen inzicht in hun afval- en grondstoffenmanagement. We ondersteunen organisaties ook direct bij hun CSRD-rapportage doordat men met één druk op de knop de rapportage voor hoofdstuk E5 kan downloaden in ons dashboard.

Dashboard-2024-CSRD

Meer weten over hoe u ondersteund kunt worden in uw CSRD-rapportage? Boek nu een demo of kijk voor meer informatie op milgro.eu/csrd