📅

Webinar op 12 mrt 2024 over

CSRD > Schrijf je nu in

Auteur

Milgro

Datum

9 juli 2015

Leestijd

1 minuut

Milgro vernieuwt ict-infrastructuur

Door het outsourcen van de Hosted Desktop, de internetverbindingen en de private cloud servers waarop de acceptatie- en productieomgeving draaien, kunnen de ICT-specialisten van Milgro zich volledig focussen op de ontwikkeling van software voor de toekomst.

Milgro’s core softwareplatform voor integraal afval- en grondstoffenmanagement vormt hierin het speerpunt. De nieuwe omgeving wordt actief beheerd door internedservices, dat drievoudig gecertificeerd is voor ISO (ISO 20000, ISO 9001 en ISO 27001), beschikt over PCI-DSS en ISO 14001 compliant datacenters en ISAE-3402 type II geaccrediteerd is.

Ruud Hageman, Chief Operating Officer van Milgro, is blij met deze stap: “Ons procesmanagement is nagenoeg volledig gedigitaliseerd en opdrachtgevers willen in toenemende mate op basis van 24/7/365 door Milgro ondersteund worden. Dit stelt verdergaande eisen aan de kwaliteit, continuĂŻteit en performance van onze ICT-omgeving. Die brengen we nu op een nog hoger niveau. Omdat de omgeving dual datacenter is uitgevoerd, heeft een eventuele verstoring in Ă©Ă©n van de datacenters geen gevolgen voor de beschikbaarheid van de bedrijfskritische onderdelen. Kortom, betrouwbaarheid, continuĂŻteit en beveiliging zijn gewaarborgd”.