Auteur

Milgro

Datum

23 februari 2021

Leestijd

1 minuut

Milgro spreker op Entrepeneurship Day Delft

Piet Briët is namens Milgro spreker op de Entrepeneurship Day Delft. Tijdens deze dag, die dit jaar voor het eerst geheel online zal plaatsvinden en georganiseerd wordt door Yes!Delft Students, delen ondernemingen en startups hun inspirerende verhaal met studenten.

Tijdens keynote zal Piet, Manager Circular Economy Officers bij Milgro, dieper ingaan op het verhaal van Milgro dat meer dan 25 jaar geleden begon en een andere kijk op afval biedt. Verder zal de Green Ocean Strategie aan bod komen en een bijzondere visie geven op de circulaire toekomst die ons te wachten staat.

Naast Milgro betreden ook de CEO van Picnic, oprichter van Felyx, de voormalig CEO van Lagerwey en de oprichter van Nature’s pride en Orange Wings het podium. Om te leren van het ondernemerschap is er na de keynote presentaties ruimte om de sprekers en/of collega’s uit het deelnemende bedrijf vragen te stellen.

Ter promotie van de Europa’s grootste door studenten georganiseerd entrepreneurship event, ging Yes!Delft verschillende studentenhuizen rond met een promotiepakket. Hierin vonden de studenten een toepasselijke mok van Milgro.

mokken

 

Meer informatie over de Entrepeneurship Day Delft is hier te vinden