🗑️

Webinar: CSRD (English) | 23 april 2024

Registreer

Auteur

Milgro

Datum

21 maart 2019

Leestijd

1 minuut

Milgro opnieuw in Top 250 Groeibedrijven

Voor het tweede jaar op rij behoort Milgro tot de Top 250 Groeibedrijven. Deze lijst van snelstgroeiende bedrijven van Nederland wordt jaarlijks gepubliceerd op basis van onderzoek van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit.

Om in de lijst te worden opgenomen, moeten bedrijven minimaal 10 FTE in dienst hebben of een omzet van minstens 5 miljoen euro realiseren, en in de afgelopen drie jaar gemiddeld 20% zijn gegroeid in FTE en/of omzet. Milgro voldoet al een aantal jaren ruimschoots aan deze criteria en groeide in omzet in 2018 zelfs met meer dan 60%.

De Top 250 Groeibedrijven werd op woensdag 20 maart bekendgemaakt tijdens het jaarevent van nlgroeit in de Ahoy in Rotterdam. Tijdens het evenement werden de aanwezige groeiondernemers getrakteerd op een interview met staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer over het groeiklimaat in Nederland. Daarnaast was er een ‘inspiratieshow’ met oud-winnaars als Pieter Zwart (Coolblue) en Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl).

Co-CEO Laurens Groen ziet de vermelding in de Top 250 als een bevestiging om de ingezette groeistrategie te continueren. “Milgro is de verbinder tussen de ontdoeners en de ontvangers van gebruikte grondstoffen. Dat draait in de kern om onze technologie en digitale processen. Door die steeds verder door te ontwikkelen, neemt onze schaalbaarheid sterk toe. We verwachten dan ook de komende jaren sterk te blijven groeien”.