🗑️

Webinar op 25 jan 2024 over

Grip op afval > Schrijf je nu in

Auteur

Milgro

Datum

25 oktober 2022

Leestijd

1 minuut

Milgro opent kantoor in Gent

Een kantoor in Gent, het was een grote wens en logische stap, gezien onze jarenlange aanwezigheid op de Belgische markt. Vanuit het kantoor, gelegen in het Meetdistrict van de stad, zal ons lokale team de verdere aansluiting en groei van het bedrijf in België aansturen.

Het Meetdistrict in Gent

Het kantoor van Milgro bevindt zich in de MeetDistrict Ghelamco Arena in het zuiden van de stad. Dit verzamelgebouw herbergt een groot aantal grote en kleine ondernemingen en is vanwege de ligging goed bereikbaar per auto of ov. U bent uiteraard van harte welkom om ons een bezoek te brengen.

Milgro-meetdistrict-gent--02

Groei én bloei in Gent

Gent was een makkelijk keuze. De stad heeft een duurzaam imago en ligt op korte afstand van zowel Antwerpen als Brussel. Dat de stad, vanwege de ligging in een gebied met veel bloemen- en plantenkwekerijen, ook wel de Bloemenstad wordt genoemd, sluit mooi aan bij het gedachtegoed van Milgro. Onze missie is immers het realiseren van groei die had in hand gaat met bloei. Groei (in euro’s/fte's) en bloei (in eco’s dmv het managen van ons natuurlijk kapitaal) zorgen immers tezamen voor impact. We hebben het volste vertrouwen dat onze missie ook in bloemenstad Gent, tot zijn recht zal komen.

milgro-kantoor-gent-featured-image

Onze vacatures

Voor onze vestiging in Gent, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, professionele en leuke collega’s, een prettige informele werksfeer, hybride werken (dus zowel thuis als op kantoor werken) én mooie kansen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Geïnteresseerd in een carrière bij Milgro? Bekijk onze vacatures op werkenbijmilgro.eu

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van Milgro, onze activiteiten in België en de nieuwste vacatures? Volg ons op LinkedIn