Auteur

Milgro

Datum

19 april 2016

Leestijd

1 minuut

Milgro exposant in Circular Expo

Milgro is exposant in de Circular Expo: de inspirerende en stimulerende expositie over de vooraanstaande positie van Nederland in de transitie van een lineaire naar een circulaire economie.

De Circulair Expo (CExpo) is op 1 april jl. in Hoofddorp geopend. Een omgebouwde hoeve, grenzend aan kantorenpark Park 20|20, is dé plek waar circulaire innovaties worden gecreëerd en gedeeld en waar evenementen en bijeenkomsten plaatsvinden. CExpo blijft 18 maanden open en dient gedurende die periode als ‘hotspot’ voor de circulaire economie.

Milgro presenteert zich op CExpo onder de noemer ‘Empowering circularity by data’. Data en inzicht zijn volgens Milgro onmisbaar om gerichte stappen te zetten naar zorgvuldiger gebruik van grondstoffen. Milgro levert de ‘control room’ die bedrijven in staat stelt de vernieuwende reis naar de circulaire economie te starten.

CExpo is een initiatief van Netherlands Circular Hotspot en Valley. Valley wordt ontwikkeld als de nationale en internationale hub voor de circulaire economie. Naast Milgro behoren onder andere Schiphol Group, Gemeente Haarlemmermeer, Rabobank, City of Amsterdam, SADC, Eneco, Ahrend, Philips, Sustainable Urban Delta, We Beat The Mountain, Circular Design Lab, Noble Environment en Kennisinstituut Duurzaam Verpakken tot de exposanten.

Meer informatie is te vinden op www.netherlandscircularhotspot.nl