📅

Webinar op 12 mrt 2024 over

CSRD > Schrijf je nu in

Auteur

Milgro

Datum

6 april 2015

Leestijd

1 minuut

Milgro benoemt raad van advies

Met ingang van 1 januari jl. heeft Milgro Groep een Raad van Advies ingesteld. De Raad ondersteunt de directie van Milgro, die bestaat uit Ing. Laurens Groen en Drs. Ruud Hageman MM, met gevraagd en ongevraagd advies en fungeert als klankbord op strategische aandachtsgebieden.

Voorzitter van de Raad van Advies is mr. Willem van Hassel, die een lange staat van dienst heeft als advocaat. Hij was onder andere bestuursvoorzitter van Trenité Van Doorne en Algemeen Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten. In het verleden heeft hij diverse toezichthoudende posities bekleed bij o.a. Holding AVR Bedrijven N.V. (tot 2008), Ahoy Rotterdam N.V. (tot 2010) en Woonstad Rotterdam (tot 2009). Thans is hij onder meer voorzitter van de Raad van Commissarissen van Box Consultants B.V. en HW Wonen.

Naast Van Hassel zijn Prof. dr. John Koster en Drs. Andy Mosmans RM als lid van de Raad van Advies benoemd. John Koster is hoogleraar Marketing aan de Nyenrode Business Universiteit en tevens vennoot en bestuursvoorzitter van Holland Consulting Group. Hij adviseert, publiceert en doceert over commerciële en strategische vraagstukken. Veelal in technische omgevingen, bij professionele dienstverleners en regelmatig ook voor not-for-profit organisaties. Andy Mosmans is directeur/CMO bij communicatiebureau ARA Groep en kerndocent van de postdoctorale opleiding Merkmanagement van AOG School of Management/RUG. Daarnaast bekleedt hij diverse advies- en toezichthoudende functies, onder andere als lid van de Raad van Toezicht van Rotterdam Marketing, lid van de Raad van Advies van De Rode Hoed en lid van de Raad van Toezicht van Ziekenhuis Amstelland.