Auteur

Milgro

Datum

19 juli 2017

Leestijd

1 minuut

Milgro verwelkomt Go-Tan als nieuwe klant

Go-Tan, producent en exporteur van Aziatische voedingsproducten, besteedt het afvalmanagement uit aan Milgro. Per 1 juli 2017 is gestart met de aansluiting van Go-Tan op het digitale afvalmanagementsysteem van Milgro. Op basis van de gegenereerde data en de specialistische expertise van Milgro worden verbeteringen in afvalstructuren en –processen doorgevoerd, waardoor de afvalprestaties verder verbeteren. Tevens wordt Milgro nauw betrokken bij de inrichting van het afvalproces in de nieuwe productieruimte die Go-Tan eind dit jaar opent.

Het professionele familiebedrijf van de familie Go - ‘a very foodloving family’ - produceert een groeiend assortiment Aziatische producten, zoals (wok)sauzen, noodles, snacks, chilisauzen en bijgerechten. De meeste producten worden in de eigen fabriek in de Betuwe gemaakt en worden door heel Europa geleverd. Maartje van Son, QESH Manager bij Go-Tan: “Als voedselproductiebedrijf hebben we een grote verantwoordelijkheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is dan ook een belangrijk onderdeel van ons beleid. We zijn voortdurend bezig om onze omgang met mensen, grondstoffen, energie en afval te optimaliseren. Milgro begrijpt onze verantwoordelijkheid en denkt actief met ons mee hoe we ons afvalmanagement kunnen verduurzamen.”

“Het is mooi om te zien hoe maatschappelijk verantwoord ondernemen is verweven in het beleid van Go-Tan. Wij ondersteunen dat met een hoog niveau van ontzorging en daarnaast met gerichte verbetering van duurzaamheidsprestaties. Zo kan dit ambitieuze familiebedrijf zich volledig richten op het snel en flexibel creëren van hoogkwalitatieve producten,” aldus Alex van Kuilenburg, Consultant Resource Management van Milgro.