🗑️

Webinar: CSRD (English) | 23 april 2024

Registreer

Auteur

Milgro

Datum

21 februari 2020

Leestijd

1 minuut

Milgro verbindt zich aan windsurftalent

Milgro heeft zich als sponsor verbonden aan Sil Hoekstra (instagram.com/sil_hoekstra), een van de grootste Nederlandse talenten in de windsurfsport.

Sil is al vanaf zijn 8ste bezig om in zijn sport de top te bereiken, net als zijn ouders dat eerder deden. Zijn moeder behaalde brons op de Olympische Spelen van Barcelona in 1992, terwijl zijn vader meerdere wereldtitels behaalde. Inmiddels geldt Sil als een van de grootste talenten in deze mondiale sport.

“Sil is enorm ambitieus en gedreven. In zijn sport zoekt hij voortdurend de verbinding met de natuur, waarbij hij niet strijd met de elementen maar juist zoekt naar de ultieme symbiose”, aldus Laurens Groen, CEO van Milgro. “Daarmee symboliseert hij waar Milgro voor staat: connecting the world to mother nature. Onze ambitie is een green ocean van duurzaam winstgevende circulaire ketens. Om dat te bereiken is het essentieel om het elke dag beter te willen doen. Net als Sil, die alles doet om de absolute wereldtop te bereiken en zijn droom te verwezenlijken. Onder het motto ‘Bee.connected’ steunen wij hem daarin graag”.