Auteur

Milgro

Datum

10 maart 2016

Leestijd

1 minuut

College B&W Rotterdam bezoekt Milgro

Op vrijdagochtend 4 maart jl. bracht het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam een werkbezoek aan Milgro.

Tijdens een interactieve bijeenkomst werden burgemeester Aboutaleb en de wethouders uitgebreid meegenomen in missie, visie en aanpak van Milgro. Aan de hand van verschillende presentaties gaven Laurens Groen en Ruud Hageman namens Milgro een uitgebreid ‘kijkje in de keuken’ van onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement. Daarbij werd Milgro's propositie van 'winstgevende duurzaamheid' aan de hand van een casestudy concreet gemaakt. Tijdens een rondleiding werd stilgestaan bij de kracht van 'een andere kijk', die zichtbaar en tastbaar terugkomt in de unieke inrichting van het Milgro-kantoor.

De bijeenkomst werd door het College positief en met veel enthousiasme ontvangen. Wethouder Maarten Struijvenberg (werkgelegenheid en economie): “Innovatief ondernemerschap in Rotterdam zit in de lift. Milgro is daar een prachtig voorbeeld van. Een bedrijf dat nu en in de toekomst een belangrijke rol gaat vervullen in de Rotterdamse economie. Burgemeester, wethouders en ikzelf waren onder de indruk van de activiteiten van deze onderneming in onze stad!”.

Ook Milgro kijkt terug op een geanimeerde bijeenkomst. Laurens Groen, CEO: "Onze thuisstad Rotterdam heeft de ambitie voorop te lopen in de ontwikkeling naar een circulaire economie. Fantastisch om het College op deze manier te laten kennismaken met onze organisatie en de transitie-aanpak die wij dagelijks met succes in de praktijk brengen".