📅

22 sept. webinar 'Naar een circulaire foodsector | Hoe de sector zich beweegt richting een circulaire toekomst en wat daar nog voor nodig is.

meer info en aanmelden

Sector Maakindustrie

In de maakindustrie worden materialen verwerkt tot nieuwe producten. Het duurzaam omgaan met deze materialen is een uitdaging voor de sector. Want hoe zorg je ervoor dat grondstoffen behouden blijven in de keten en zo lang mogelijk hun waarde behouden?  Milgro biedt een helpende hand. We ontzorgen u in uw afval- en grondstoffenmanagement volledig. Door digitalisering en handige tools krijgt u overzicht in prestaties en bent u voorbereid op verplichtingen en wetgeving. En zorgen we ervoor dat uw grondstoffen hun waarde zo lang mogelijk behouden.

Maak kennis

De voordelen van digitaliseren betalen uit

Het digitaliseren van uw afvalmanagement bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook volledig inzicht in uw afvaladministratie. Bij Milgro is technologie de basis van onze werkwijze. We zetten digitale tools in om uw afval- en grondstoffenmanagement te optimaliseren. Door middel van ons dashboard en rapportages heeft u volledig en online inzicht in uw afvaladministratie en kunt u samen met onze experts sturen op betere milieuprestaties voor uw organisatie.

Meer weten? Download onze factsheet.

Download factsheet

Maak kennis

Bij Milgro streven we ernaar om onze klanten te inspireren, te innoveren en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Met onze kennis en ervaring op het gebied van afval- en grondstoffenmanagement staan we voor u klaar. We ontzorgen u volledig, waardoor u zich kunt focussen op uw core business. Maak nu kennis met ons!

Maak kennis

akzo-nobel-logo | Milgro
quotes van Milgro over afvalmanagement

''Milgro denkt goed mee met ons en komt pro-actief met optimalisaties. Dat levert concrete resultaten op: Ons restafval met 60% is afgenomen en Milgro heeft voor meerdere afvalstromen een hoogwaardigere verwerking gevonden en geïmplementeerd. Ook wijst Milgro ons op kansen om afval te verminderen. Dat alles levert zowel een ecologisch als een economisch voordeel op.'' 

Joost Scheepers, HSE Manager bij AkzoNobel in Wapenveld